Moody monday #12

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 12 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Beauty behind clouds – By Daisies ketting met eigen tekst
Subtiele sieraden zijn helemaal mijn ding. Al moet ik wel toegeven dat ik ook enorm blij kan worden van een over de top statement ketting. Dit kettinkje wat Claudia laat zien, vind ik er super schattig uitzien en wat het nog leuker maakt is dat je je eigen tekst op het hangertje kunt zetten. Hoe leuk!

Chicks love food – sinner sunday: valentijnshartjes 
Hoewel het vandaag geen Valentijnsdag meer is, wil ik dit recept met Valentijnshartjes toch met je delen. Deze hartjes zien er enorm lekker uit en kun je ook prima maken voor andere gelegenheden.

Mintsandmangos – de zes nieuwe Yves Rocher glossy lip pen kleuren
Hoewel ik erg fan ben van de verzorgingsproducten van Yves Rocher, laat ik vaak de make-up van Yves Rocher links liggen. Niet omdat ik deze niet fijn vind, maar omdat de producten me om de een of andere reden niet zo trekken. Maar toen ik dit artikel van Sophie zag waarin zij de glossy lip pens laat zien, werd ik wel nieuwsgierig. Hoe leuk zijn deze kleurtjes?

Loislorinde – fruit sushi
Hoewel ik enorm veel mensen ken die sushi geweldig vinden, hou ik er zelf totaal niet van. Ik hou gewoon niet van vis en word dus ook niet blij van sushi. Toen ik dit artikel tegenkwam, werd ik blij verrast. Sushi met fruit? Misschien is dat wel iets voor mij! Dit zou ik dan ook graag een keer proberen. Hou jij nou ook niet van sushi, check dan dit recept even!

Hou jij van sushi?

xxx Teddy

12 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog