Catrice – zensibility collectie

Halverwege maart komt Catrice met een nieuwe limited collectie: Zensibility. Deze collectie is geïnspireerd op Zen time. De collectie bevat dan ook producten in rustige grijze en rosé tinten, fris lichtblauw, maar ook een gewaagde rood. Vandaag wil ik je alvast een preview van deze collectie laten zien. Benieuwd?

Quattro eyeshadow – 4,99
In dit mooie, zwarte doosje zitten vier goed gepigmenteerde oogschaduws. Het quattro bevat een rustige grijs- en rosé tinten. Het quattro is verkrijgbaar in één kleur: C01 Ease and Comfort.

Eye-line art pen – 3,49
Deze eyeliner heeft een ’triple ball’ puntje. De vorm van dit unieke vilten puntje zorgt ervoor dat je precieze puntjes en lijnen kunt zetten. De eyeliner zelf is goed gepigmenteerd en longlasting. Deze eyeliner is verkrijgbaar in C01 Black.

Lip Geisha – 3,99
Deze lipstick is gepigmenteerd en heeft een matte finish. De intense rode tint zorgt voor een focus op de lippen en is een contrast met de rustige kleuren uit de collectie. Deze lipstick is verkrijgbaar in C01 REDiant Energy.

Bouncy blush – 3,99
Deze blush heeft een poeder-gel textuur. De blush smelt als het ware op de huid, waardoor er een natuurlijk effect ontstaat en je roze/rode wangen krijgt. De tint is goed op te bouwen, voor een intenser effect. De blush is verkrijgbaar in C01 Moment CaptuRED.

Nail lacquer – 3,49
De formule van de nagellakjes zorgen voor een goede dekking, lange houdbaarheid en een finish met of zonder effect. Het kwastje zorgt ervoor dat de nagellakken makkelijk aan te brengen zijn en de unieke flesjes maken het geheel af. In de collectie zitten 5 verschillende tinten. Van links naar rechts zijn dat: C01 Turqouisensai, C02 Greatly Greyish, C03 Sheer Silence, C04 Zensible Rose en C05 REDiant Energy

Brush bag – 4,99
In de collectie zit ook een brush bag. Het tasje is zwart. De binnenkant is roze en heeft een bamboe print. Verschillende zakjes zorgen ervoor dat je je kwasten veilig kunt opbergen en dit tasje zou perfect zijn voor onderweg. Je rolt hem op en je kwasten zijn zo snel, gemakkelijk én veilig opgeborgen.

Blending eye shadow brush – 2,99
Last but not least deze blending eye shadow brush. Deze kwast zou door de zachte, ronde en dicht op elkaar zittende haartjes perfect zijn voor het aanbrengen en blenden van oogschaduw.

Ik vind de collectie er erg leuk uitzien. Ik ben vooral erg benieuwd naar het oogschaduw quattro, de lipstick en de blending eye shadow brush. Ik kan dan ook niet wachten totdat de collectie in de winkels ligt. De collectie is halverwege maart tot ongeveer eind april 2016 verkrijgbaar.

Wat vind jij van deze collectie?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog