GOSH – velvet touch lipstick

Toen ik laatst de Kruidvat in liep, zag ik een groot schap met afgeprijsde make-up producten staan. Het schap was gevuld met allemaal producten van GOSH. Alle producten waren afgeprijsd naar 2 euro. Ja, echt alles. Het make-up merk GOSH is de afgelopen jaren al in steeds minder filialen verkrijgbaar en gaat nu helemaal verdwijnen. Dat is in ieder geval wat ik ervan had begrepen. Er waren al veel producten weg, maar ik vond nog wel een mooie velvet touch lipstick. Vandaag wil ik deze graag aan je laten zien. Benieuwd?

De lipstick heeft een matzwarte huls. In het midden van de huls zit een glimmend ringetje waar het merk GOSH op staat. Hoewel de huls er dus vrij simpel uitziet, vind ik het er wel chique uitzien. 

Volgens GOSH zorgt de velvet touch lipstick voor een intense en long lasting kleur. De zachte en creamy textuur zorgt ervoor dat de lipstick makkelijk aan te brengen is. De lipstick heeft een shiny finish en verzorgt je lippen door middel van vitamine-E en plantaardige oliën. Klinkt goed!

In totaal zijn er 35 verschillende tinten verkrijgbaar van de velvet touch lipsticks. Dat is aardig wat, dus de kans is groot dat er voor iedereen wel een mooie tint tussen zit. Helaas waren er in het Kruidvat filiaal waar ik was niet zo veel tinten meer. Er lagen nog een stuk of 7 verschillende kleuren. Gelukkig zat daar 155 innocent tussen, deze tint leek me namelijk wel wat.

Hier kun je zien hoe innocent er op mijn arm uitziet. Zoals je kunt zien dekt ie vrijwel volledig en heeft de tint een shiny finish. Het is een lief, babyroze kleurtje, wat geschikt is voor iedere dag.

Hier zie je de tint op mijn lippen. Ook hier dekt de lipstick vrijwel volledig. De shiny finish is duidelijk terug te zien, maar ik vind het niet te overdreven. Ik vind het juist wel bij dit roze kleurtje passen. Ik vind de kleur erg mooi en dit is dan ook echt zo’n tint die ik overdag graag zou dragen.

De lipstick voelt prettig aan op mijn lippen en droogt deze niet uit. Dit komt door de creamy textuur en de verzorgende bestanddelen die de lipstick heeft. De lipstick blijft bij mij prima op z’n plek zitten. Het is geen lipstick die muurvast blijft zitten, maar een lichte maaltijd overleeft ie makkelijk. Ik denk dat de lipstick ongeveer 3 à 4 uur blijft zitten.

Ik vind de velvet touch lipstick van GOSH erg leuk. Innocent is een mooie kleur die je iedere dag zou kunnen dragen. De lipstick blijft prima op z’n plek en de lipstick zit prettig op mijn lippen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik het wel jammer vind dat GOSH weg gaat. Maar ieder nadeel heeft zo zijn voordeel: nu kun je wel de producten voor maar 2,- scoren.

Vind jij het jammer dat GOSH weg gaat?

xxx Teddy

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog