Catrice – gradation blush

Een tijdje terug liet ik je al een preview van de rough luxury collectie van Catrice zien. Ik was de collectie alweer bijna vergeten, totdat ik er ineens tegen aan liep in de Kruidvat. In het filiaal waar ik was, waren alle producten nog verkrijgbaar. Omdat ik erg nieuwsgierig was naar de gradiation blush uit deze collectie, besloot ik deze in mijn winkelmandje te leggen. Vandaag wil ik deze dan ook graag aan je laten zien. Benieuwd?

De blush zit in een vrij simpel doosje. Het doosje is rond en heeft een grijze onderkant. De deksel is gemaakt van doorzichtig plastic en op de deksel staat om welk product het gaat en van welk merk het is. Hetgeen wat de blush speciaal maakt, is de blush zelf. Deze ziet er erg bijzonder uit. De blush heeft een soort geometrische vormen en verschil in diepte, waardoor hij er mooi uitziet. Dit geheel wordt afgemaakt door het kleurverloop van lichtroze naar donkerroze.

Volgens Catrice is deze blush niet alleen de echte eye-catcher zijn van de collectie, maar ook op je wangen. De blush bevat zowel een donkere, rode tint als zachte rosé tinten. De blush zou ideaal zijn om je look een boost van frisheid te geven.

De blush is verkrijgbaar in één kleur: Aurora polaris. Deze tint is vrij koel. De blush loopt over van lichtroze naar donkerroze. Hoewel de blush maar in één tint verkrijgbaar is, kun je er drie verschillende tinten uithalen. Van alle drie de tinten heb ik een swatch gemaakt. De eerste tint is het lichtroze gedeelte, de tweede tint het donkerroze gedeelte en de derde tint is een combinatie van die twee. Ik vind de swatches er al erg goed uitzien.

Op mijn wangen vind ik het het mooiste om beide tinten te combineren en mijn kwast dus door de het hele doosje heen te halen. Hierboven kun je het effect zien. Ik vind het een lief kleurtje. De kans is groot dat deze blush bij veel looks past.

De blush is heel goed op te bouwen. Je kunt hem subtiel aanbrengen, zoals ik graag doe, maar ook heftig. Dit komt door de structuur die de blush heeft. De blush is namelijk vrij poederig, waardoor je veel product in één keer op je kwast kunt pakken.

Ik vind de gradiation blush uit de rough luxury collectie van Catrice leuk. De blush ziet er mooi uit en de verschillende tinten zijn ook erg mooi. De blush is wat poederig, maar dat heeft als voordeel dat je hem zowel subtiel als heel duidelijk aan kunt brengen. De gradiation blush kost 3,99. Een prima prijsje als je het mij vraagt. De rough collectie is verkrijgbaar van februari tot maart 2016.

Vind jij de blush er ook zo leuk uitzien?

Xxx Teddy

12 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog