MAC – angel lipstick

MAC lipsticks zijn echt een groot favoriet van mij. Ik durf dan ook wel te stellen dat mijn collectie nog maar net begonnen is met groeien. Vandaag wil ik je de lipstick laten zien waar het allemaal mee begon. Mijn allereerste MAC lipstick (en dat is ook wel te zien). Kijk je mee?

De huls van de lipsticks van MAC vind ik echt prachtig. Mooi zwart met een heel subtiel glittertje en wat zilveren details. Ook de vorm vind ik erg leuk. Simpel, maar o zo chique.

Ik weet het nog precies. Mijn allereerste MAC lipstick kocht ik in Keulen bij een MAC counter, omdat ik daar een dagje heen was. Rond de kerstperiode, want er waren overal kerstmarkten. De verkoopster hielp me amper, maar ik was te verblind door alle mooie lipsticks om dit door te hebben. Ik zag de kleur Angel staan en werd verliefd. Ik vroeg in gebrekkig Duits of ze deze voor me wilde pakken en rekende af. 18 euro lichter, want ja toen waren ze nog 18 euro, maar met een grote glimlach liep ik de winkel uit.

Thuis kwam ik erachter dat Angel een frost is. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er eigenlijk niet op had gelet wat het was, en dat doe ik nu nog steeds niet. Als ik een lipstick mooi vind, maakt me dit niet uit. Een frost lipstick zou volgens MAC veel pigment afgeven en een metallic finish hebben.

Hier zie je hoeveel er nog over is van mijn geliefde Angel. Ik heb hem echt heel veel gedragen. Nu draag ik hem wat minder, omdat ik hem eigenlijk niet op wil maken.

Angel is een lichtroze tint met een mooie glans. Ik zie de metallic glans eigenlijk niet terug. Er is wel een aanwezig glossy effect, maar ik vind het niet metallic. Op mijn arm lijkt ie ietsjes doorzichtig, maar op mijn lippen zie je hier niets van terug.

Hier zie je de kleur op mijn lippen. Zoals verwacht geeft de lipstick flink wat pigment af en bedekt mijn lippen dus volledig. De textuur van Angel is vrij creamy, waardoor ie heel makkelijk aanbrengt en lekker zit. Gelukkig blijft Angel aardig goed op z’n plek zitten. Hij wint het niet van een matte lipstick, maar wat eten en drinken overleeft ie wel.

Ik ben onwijs tevreden met Angel. De kleur is prachtig, de dekking is goed en hij blijft mooi en lang zitten. MAC lipsticks kosten 19 euro per stuk en zijn er in onwijs veel verschillende tinten. Wel even een investering, maar ze zijn het dubbel en dwars waard.

Heb jij een MAC lipstick?

xxx Teddy

17 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog