Catrice – ultimate stay lipstick

Catrice is een heel bekend budget merk met, als ik de verhalen mag geloven, goede lipsticks voor een klein prijsje. Toen ik erachter kwam dat ik geen enkele lipstick van Catrice heb die in het vaste assortiment zit, moest daar verandering in komen. Ik heb wel twee nude lipsticks uit een hele oude collectie, maar Catrice heeft sindsdien heel wat verbeteringen gedaan. Ik besloot voor de ultimate stay lipstick te gaan. Kijk je mee?

De verpakking is wat langer en smaller dan gewone lipsticks. leuk! Ook heeft de lipstick geen puntje aan het uiteinde, maar een platte bovenkant. Dit werkt iets minder nauwkeurig dan zo’n puntje, maar nog steeds wel prettig. Vaak gebruik ik ook een kwastje voor de randjes, zodat deze mooi strak zijn.

Volgens Catrice heeft deze lipstick een intense kleur met een satin finish. Hij is hoog gepigmenteerd, langhoudend en dekt perfect zonder de lippen uit te drogen. Klinkt erg goed!

De kleur die ik heb is Floral Coral, een mooie roze tint die een beetje naar koraal neigt. Daar hou ik wel van.

Hier zie je Floral Coral op mijn lippen. De kleur vind ik erg mooi. Hij is lekker draagbaar, maar toch ook wel aanwezig. Hij zit een beetje tussen mat en glanzend in, echt een satin finish dus. Heel erg mooi vind ik dat. Ook heb ik het idee dat lipsticks met een satin finish vaak goed blijven zitten en je lippen niet uitdrogen. Zo ook met deze lipstick. Hij blijft goed zitten en droogt mijn lippen gelukkig niet uit. De tint slijt heel mooi, hij trekt een beetje in mijn lippen waardoor ik aan het eind van de dag nog een mooie gekleurde waas op mijn lippen heb.

Ik ben erg enthousiast over de ultimate stay lipstick van Catrice. De kleur Floral Coral vind ik heel mooi, de lipstick zelf blijft goed zitten en droogt mijn lippen niet uit. De prijs is al helemaal een pluspunt. Voor 4,99 heb je al zo’n leuke ultimate stay lipstick in huis.

Welke Catrice lipstick raad jij aan?

xxx Teddy

13 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog