Maybelline – color sensational the loaded bolds

Hoewel ik niet zo’n groot fan ben van het najaar omdat het dan kouder wordt, heeft het najaar wel één groot voordeel: mijn donkere lipsticks kunnen dan weer uit de kast! Hoewel ik in de zomer stiekem wel eens een wat donkerdere lipsticks droeg, vind ik donkere lipsticks toch net wat meer passen bij de herfst. Maybelline komt deze herfst dan ook met een lijn vol donkere lipsticks waar mijn hartje sneller van gaat slaan. Ik krijg spontaan zin in de herfst, laat maar komen! Vandaag wil ik deze lipsticks uit the loaded bolds lijn aan je laten zien. Benieuwd?

De lipsticks hebben een donkerblauwe, glanzende dop. Wanneer je deze van de lipsticks afhaalt, komt er een zilveren, glanzende huls tevoorschijn. Hoewel de verpakking vrij simpel en strak is, vind ik dat juist wel mooi. Het past bij Maybelline en veel van hun lipsticks hebben zo’n lange dop. Hierdoor herken ik ook gelijk een Maybelline lipstick in mijn collectie. Handig!

Volgens Maybelline geven de lipsticks uit de loaded bolds lijn met één veeg al een gepigmenteerde kleur. De lipsticks zijn creamy en bevatten honing waardoor ze een creamy finish hebben. De loaded bolds lijn bevat allerlei verschillende kleuren, van donkerblauw tot felrood en natuurlijke tinten. Op de website van Maybelline zijn 20 verschillende tinten te vinden. Ik heb er hier vijf. Van links naar rechts zie je: 882 fiery fuchsia, 885 midnight merlot, 886 berry bossy, 887 blackest berry en 889 wickedly white. De lijn bevat ook een witte lipstick, waarmee je een andere lipstick lichter kunt maken of een leuk ombre effect kunt creëren.

Hierboven zie je de swatches van de lipsticks. Ik laat zowel de lipsticks los als met de witte lipstick als basis zien. Van links naar rechts zie je: 882 fiery fuchsia – 882 fiery fuchsia met 889 wickedly white –  885 midnight merlot –  885 midnight merlot met 889 wickedly white – 886 berry bossy – 886 berry bossy met 889 wickedly white –  887 blackest berry – 887 blackest berry met 889 wickedly white.

Zoals je kunt zien dekken alle tinten erg goed in één veeg. Ook maakt de witte tint als basis echt een groot verschil. Hoewel ik de originele kleuren al heel erg mooi vind, vind ik de tinten met een witte basis ook erg mooi. Door de witte lipstick heb je gewoon nog meer kleuren waar je mee kunt werken. Leuk!

Hier zie je 882 fiery fuchsia op mijn lippen. Fiery fuchsia is een mooie, felle tint die tussen rood en roze ligt. Dit is de lichtste kleur van de vijf en vind ik dus ook erg geschikt voor de zomer. Eigenlijk vind ik dat je deze tint het hele jaar door prima kunt dragen. Ik vind hem erg mooi. Deze tint dekt perfect en is erg makkelijk aan te brengen. De lipstick is creamy en zit daardoor erg fijn op mijn lippen.

Hier kun je 885 midnight merlot zien. Midnight merlot is een donkerrode tint die een beetje naar bruin neigt. Dit vind ik echt een hele mooie kleur voor in de herfst. Deze zal ik dan ook graag dragen. Ook midnight merlot dekt erg goed en is gemakkelijk aan te brengen door de creamy textuur.

886 berry bossy is een paarse tint met een rode gloed eroverheen. Ook dit vind ik zo’n mooie kleur! Ook deze tint dekt goed, is lekker creamy en zit fijn op mijn lippen.

Hier zie je de laatste tint 887 blackest berry op mijn lippen. Blackest berry is een koele, donkerpaarse tint. Hoewel ik de kleur wel erg mooi vind, is het niet echt iets voor mij. Doordat ik zo licht ben, is de tint wel erg donker. De tint dekt goed en zit fijn, maar brengt niet helemaal egaal aan op mijn lippen. Misschien ligt dat ook aan het feit dat ik deze als laatste swatchte en mijn lippen dus wat droger waren.

De lipsticks uit the loaded bolds lijn hebben allemaal een creamy finish die bijna mat is. Door de zachte textuur zitten ze fijn op mijn lippen. Hierdoor drogen ze ook mijn lippen niet uit en ik heb het idee dat ze mijn lippen zelfs een klein beetje voeden. Fijn! De lipsticks blijven ook allemaal goed zitten. Wanneer ik ze even afhap op een tissue, blijven ze ongeveer 4 uurtjes perfect zitten. Een kleine maaltijd overleven ze makkelijk, maar na een grote maaltijd zul je ze toch echt even bij moeten werken in het midden van je lippen.

Ik vind de loaded bolds lipsticks van Maybelline erg mooi. De kleuren passen perfect bij de herfst en ik kan niet wachten totdat ik ze vaker kan gaan dragen. Van de eerste drie kleuren word ik erg blij en de witte lipstick is echt een leuke extra. Helaas is alleen de donkerste tint toch donker voor me. Die zal beter passen bij iemand met een donkerdere huid vergeleken met mij. De lipsticks uit the loaded bolds kosten 12,49 per stuk en zijn verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen.

Wat vind jij van dit soort donkere tinten?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog