Best gelezen posts september 2016

img_6685m_zpsinjwbfnz

Bloggen vind ik heerlijk. Lekker achter mijn laptop posts tikken, foto’s maken of producten uittesten. Het is echt mijn ding geworden. Soms vind ik het ook leuk om oude artikelen terug te lezen. Gewoon even te kijken wat ik een maand geleden publiceerde, of een jaar geleden. Maar wat ik ook erg interessant vind, is welke posts jullie het meeste lazen. Vandaag wil ik dus de meest gelezen posts van de afgelopen maand, september, met je delen. Benieuwd?

1. Kruidvat – hair essentials anti-klit borstel
Dit is één van de meest gelezen blogposts allertijden op A Beauty Day. Deze haarborstel van Kruidvat lijkt erg op de tangle teezer, dus daarom probeerde ik hem. Een prima borstel als je het mij vraagt!

2. 10 manieren om je verjaardag te vieren
Ook deze blogpost is al meerdere maanden op een rij de meest gelezen post geweest. Grappig, want dat had ik niet verwacht van dit artikel. Dit artikel typte ik namelijk heel last minute een paar dagen voor mijn verjaardag. Ik twijfelde over hoe ik mijn verjaardag wilde vieren en besloot hier een artikel aan te wijden. Blijkbaar twijfelen meer mensen over hoe ze het willen vieren!

3 Hema –  Fab. power bank
Het artikel over mijn Hema power bank doet het om de een of andere reden ook enorm goed. Deze leuke power bank kocht ik een tijd terug bij Hema. Hema had namelijk een leuke samenwerking met Fab. De power banks zagen er daarom enorm leuk uit!

4. Maybelline – color sensational the loaded bolds
Ja! De prachtige loaded bolds lipsticks van Maybelline. Stiekem vind ik het wel erg leuk dat dit artikel in de top 5 staat, want ik heb hier én veel tijd in gestoken én ik vind de lipsticks zelf ook echt prachtig. Ik kan niet wachten totdat het echt najaar gaat worden en ik ze volop kan dragen. Al draag ik sommige kleuren gewoon al lekker nu.

5. swiss o par haarkur
Dit artikel heb ik een tijdje terug al geschreven. Grappig dat dit één van de meest gelezen posts is. Dit haarmaskertje kocht ik in Duitsland bij een hele grote supermarkt. Ik was er benieuwd naar en ze waren verrassend fijn.

Had jij al deze artikelen al gelezen?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog