Opgemaakt september 2016

Vandaag is het alweer de laatste dag van september. Nu oktober bijna ingaat, gaat het waarschijnlijk toch echt herfst worden. Heb ik daar zin in? Nog niet echt. Daarom blik ik vandaag ook nog even terug op de afgelopen maand. Vandaag wil ik je namelijk laten zien welke producten in opgemaakt heb in september. Producten die ik zo graag gebruikte, dat ik ze compleet tot op het laatste beetje heb opgemaakt. Benieuwd?

De zomer blond shampoo van Andrélon is een terugkomend product in mijn opgemaakt posts. Deze fles shampoo maak ik echt regelmatig op. Het is een hele basic shampoo, maar juist daarom vind ik hem fijn. Ik ben op dit moment alweer bezig aan een nieuwe fles.

Afgelopen maand maakte ik een fles baby shampoo van Kruidvat op. Je vraagt je misschien af waarvoor ik baby shampoo gebruik. Voor mijn kwasten! Wanneer ik mijn kwasten was, doe ik dit met baby shampoo. Baby shampoo is namelijk milder dan de meeste gewone shampoo’s en daardoor ook milder voor de haren van mijn kwasten.

Deze maand maakte ik eindelijk mijn gentle eye and lip make-up remover van Douglas op. Ik had er een voorraadje van staan, maar sinds de remover vernieuwd was, vond ik hem alles behalve fijn. Het product prikte in mijn ogen. Daarom gebruikte ik hem alleen nog om liquid lipsticks te verwijderen. Dat was het enige waar hij nog fijn voor was. Hoewel ik veel van deze producten nog een keer zou kopen, is dit er geen van.

Ook maakte ik een fles deodorant van Dove op. Dit is de invisible dry variant. Hoewel ik eerst enorm fan was van de cucumber & green tea variant, merk ik dat ik die een beetje zat begin te worden en even een andere deo nodig heb als break. Deze deo is erg fijn, dus die gebruik ik op dit moment. Ik vond hem zo fijn, dat ik gelijk een nieuwe fles kocht toen deze op ging.

Wanneer ik een dagje weg ga of een avondje ga stappen, heb ik vaak een mini deo mee. De mini die ik de afgelopen tijd altijd in mijn tas had zitten was de Qi Gong van Rituals. Die ging ook deze maand op.

Last but not least maakte ik dit pakje reinigingsdoekjes op van Balea. Deze kocht ik in Duitsland. Ik gebruik dit soort doekjes altijd om swatches mee te verwijderen. Daar werkten ze prima voor!

Welke producten heb jij de afgelopen maand opgemaakt?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog