Favorieten september 2016

Vandaag is het alweer de laatste dag van september. Nog even geniet ik van de laatste zonnestraaltjes, voordat het toch echt herfst gaat worden. Hetzelfde geldt voor mijn make-up items. Nu draag ik nog volop felle lipsticks en nagellakjes, die over een aantal weken ook wat minder vaak uit mijn kast worden gehaald. Afgelopen maand heb ik weer met alle plezier mijn beauty items gebruikt en nieuwe pareltjes ontdekt. Vandaag wil ik je mijn 5 meest favoriete producten van de afgelopen maand laten zien. Benieuwd?

Deze lip lacquer van Manhattan kocht ik op de gok toen ik in Duitsland was. Ik vond de kleur er in de tube al wel mooi uitzien, maar ik had niet verwacht dat ik hem zo vaak zou dragen. Satin rose zit heel fijn op je lippen en de kleur is gewoon erg mooi. Hier kun je mijn mening lezen en swatches zien van de kleur.

Het blush cocoa duo van Kiko heb ik de afgelopen maand enorm veel gedragen. Iedere keer dat ik een koele blush droeg, pakte ik één van deze twee. Deze blush is de afgelopen maand dan ook bij mijn favorieten gaan horen. Hier kun je mijn review lezen en swatches zien.

Een gouden oude: de body scrub van Sabon. Hoewel ik er laatst voor het eerst een review over schreef, is dit product al jaren een groot favoriet van mij. Dit is toch wel de fijnste scrub voor het lichaam die ik ooit heb gehad. Ik hou namelijk van een grove korrel en die hebben niet veel scrubs. Of er zit te veel crème om de korrels heen, waardoor ze alsnog niet voor dit effect zorgen.

Deze crème hoort ook zeker in dit artikel thuis. Ik heb het over de moisture surge extended thirst relief van Clinique. Deze crème heb ik al eens eerder gehad, maar dan een klein testerpotje. Ik vond de dagcrème toen heel fijn, maar vond hem toch erg prijzig en kocht hem niet opnieuw. Toen hij een wel heel aantrekkelijk prijsje had, besloot ik hem weer te kopen. Nog steeds vind ik het een geweldige crème. Hier lees je mijn review ervan én kun je lezen wat dat geweldige prijsje was.

Last but not least behoort de express 2 in 1 oogreinigingslotion van Garnier ook tot mijn favorieten. Sinds mijn geliefde oogmake-up remover van Douglas vernieuwd werd en ik hem totaal niet meer fijn vond, gebruik ik (na veel reviews lezen) deze remover. Sinds dag 1 ben ik om. Wat is dit een fijne remover. Hij doet alles wat ik verwacht, prikt niet en laat geen vettige waas achter. Hier kun je mijn volledige mening lezen.

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog