September in een paar foto’s #2

September loopt langzaam op zijn eind. Net als de mooie, zonnige dagen waarop ik heerlijk in mijn jurkje rond kon lopen. Het wordt steeds kouder en afgelopen week ging ik gewoon met 12 graden de deur uit. 12 graden! Mijn sjaal hangt al klaar voor de komende tijd. Om nog even terug te blikken op die, waarschijnlijk, laatste zonnige daagjes, wil ik je vandaag in een paar foto’s laten zien hoe de tweede helft van mijn september was. Benieuwd?

Maandag is één van de weinige dagen dat al mijn huisgenootjes thuis zijn tijdens het eten. Dat is dan ook de dag dat we proberen met z’n alle te eten. Maandag 19 september maakte ik wraps die we zelf konden vullen. Enorm lekker!

Ook was ik deze maand weer volop aan het lezen en opdrachten maken voor mijn studie. Hoewel veel van mijn medestudenten graag in de bieb gaan zitten om hun opdrachten te maken, vind ik dat niet zo fijn. Ik vind het veel fijner om af en toe op te kunnen staan en een lekkere kop thee te pakken. Dat deed ik dan ook.

De 21e sprak ik met mijn vriend af. We zouden bij hem gaan eten, maar hij kreeg ineens het idee om samen uit eten te gaan. Hij had namelijk nog AH bonnen waardoor het tweede driegangen menu gratis was. Daar zei ik natuurlijk geen nee tegen! We gingen naar Le Connaisseur in Utrecht en ik bestelde de macho nacho’s. Erg lekker! En yes, het was een driegangen menu dus we hadden ook een voorgerecht en toetje. Ik kon bijna naar huis rollen…

Die vrijdag ging ik weer terug naar huis. Gelukkig was het niet zo druk in de trein, dus ik kon zitten en heerlijk rustig even mijn boekje lezen. Ik ben op dit moment bezig met de Harry Potter reeks omdat ik vind dat ik deze gewoon een keer gelezen moet hebben. Dat had ik namelijk nog niet gedaan. Shame on me, I know… Wel heb ik alle films meerdere keren gezien!

Zaterdag 24 september was het burendag. De kans is enorm groot dat je dit fenomeen niet kent, maar bij ons in de buurt is het altijd een dingetje. We maakten allemaal wat lekkers en gingen samen eten. Heel gezellig om iedereen weer te spreken.

Die zondag moest ik weer helaas weer volop aan de bak. Het zonnetje scheen, dus ik besloot in de tuin mijn teksten te lezen. Dat maakte mijn huiswerk toch wat leuker.

Hoewel ik maandagen nooit zo leuk vind, was maandag 26 september anders. Die avond ging ik namelijk met mijn studie naar een soort show van het film festival over documentaires. Het film festival is nu namelijk in Utrecht, dus daar wilden we graag heen. Er weren hele interessante, maar ook heftige dingen verteld door de makers. Echt heel erg gaaf om zoiets mee te maken!

Wat heb jij de afgelopen maand gedaan?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog