Pers event – s.Oliver

Toen ik een uitnodiging kreeg voor de lancering van twee nieuwe geuren van s.Oliver, werd ik gelijk enthousiast. Mijn vriend en ik hebben namelijk beiden al een parfum van dit merk en deze vinden we allebei erg lekker. Ik was dan ook gelijk benieuwd naar de nieuwe geuren. Zouden die net zo lekker zijn? Of misschien wel lekkerder? Ik sloeg mijn agenda open en zag dat ik naar de lancering toe kon. Ik had alleen ’s ochtends college. Ik mailde terug dat ik er graag bij wilde zijn. Ongeveer twee weken later pakte ik de trein naar Amsterdam, zocht de juiste tram op en liep met behulp van Google Maps (zonder kom ik nergens) naar hotel The Dylan. Vandaag wil ik je met wat foto’s laten zien hoe de lancering van de parfums van s.Oliver was. Benieuwd?

Het pers event vond plaats in hotel The Dylan in hartje Amsterdam. Nadat ik de juiste tram had gepakt, liep ik langs de grachten naar het gebouw. Van de buitenkant straalde het hotel al luxe uit. Ik liep onder een mooie boog door en kwam in een schattig binnentuintje terecht. Daar werd ik begroet door twee lieve meiden en zag ik al prachtige bloemen staan.

Ook binnen straalde de luxe van het pand af. De ruimte was op en top aangekleed. De zaal was gevuld met statafels en allemaal meiden die ook benieuwd waren naar de nieuwe geuren. Ook stonden er overal waar ik keek bloemen. Een vertegenwoordiger van s.Oliver vertelde me dat de boeketten speciaal gemaakt waren met de ingrediënten van de parfums. Wat een leuk detail! Ook de parfum en de bijbehorende body lotion lagen mooi opgesteld op een bedje van rozen.

Achter in de ruimte stond een bar waar je drankjes kon halen. Ook deze bar was helemaal in thema. Hij was bezaaid met roosjes. Achter de bar zweefden zilverkleurige ballonnen met de letters: s.Oliver. Weer zo’n leuk detail.

Ook op de bar stonden prachtige boeketten met bloemen. Ik bleef er maar naar kijken.

Toen iedereen binnen was en de eerste drankjes en hapjes waren uitgedeeld, werden we welkom geheten en werd er een presentatie gehouden over de parfums. Tijdens de uitleg werden er lintjes uitgedeeld die je als een armbandje om kon doen. We kregen een roze en een grijs lintje. Het roze lintje had de geur van de vrouwenparfum en de grijze, hoe kan het ook anders, de mannengeur.

Na de presentatie werden er ook op iedere tafel wat parfums neergezet, zodat we deze nog eens goed konden bekijken. Dit zijn ze dan! Links zie je for her en rechts for him. De flesjes zien er chique uit en de geur voor vrouwen heeft een leuk strikje om de dop als extra detail.

Na de uitleg gingen we met z’n alle lunchen. Er liepen obers rond met allerlei lekkere hapjes en als klap op de vuurpijl werd er nog een prachtige taart geserveerd. Deze taart was, net zoals de boeketten, weer onder andere gemaakt met de ingrediënten die ook in de parfum zaten. Hoe leuk! Hoewel ik wel een beetje bang was voor de smaak, want taart die naar parfum smaakt, klinkt niet erg lekker. Maar gelukkig was de taart enorm lekker. Hij smaakte totaal niet naar parfum, maar juist lekker fruitig.

Aan het eind van de middag nam ik afscheid en kreeg ik een leuke goodiebag mee naar huis. De goodiebag bestond uit deze tas van s.Oliver. Een grijze handtas waar erg veel in past. Ik neem hem op dit moment vaak mee naar college, omdat mijn laptop er net in past. Heel erg handig!

In de tas zaten de twee parfums. Voor hem en voor haar. Hier kun je binnenkort een review van verwachten. Ik kan alvast verklappen dat beide geuren echt enorm lekker zijn! Ja, nog lekkerder dan de geur die ik al had. Ook kreeg iedereen deze prachtige doos met rozen mee naar huis.

Ken jij de parfums van het merk s.Oliver al?

xxx Teddy

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog