Moody monday #28

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 28 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Esmee lifestyle – 5 stappen voor een snelle make-up routine
Ik vind het heerlijk om ’s ochtends rustig mijn tijd te nemen voor mijn make-up. Helaas kan dat niet altijd omdat ik vaak al om 9 uur begin met mijn colleges en graag zo lang mogelijk in bed blijf liggen. Om mijn make-up routine sneller te maken las ik deze tips van Esmee. Heel handig!

Iris Jonet – De leukste DIY’s voor deze herfst!
Hoewel ik er nog niet veel zin in heb, is het toch echt herfst. Het wordt kouder en de dagen worden korter. Toch vind ik het najaar altijd wel iets gezelligs hebben met lampjes en feestdagen. Toen ik deze DIY’s voor de herfst tegenkwam, kreeg ik voor het eerst een beetje zin in de herfst.

Kimmetjekims – travel tips: stedentrip Nederland
Ik vind het geweldig om op vakantie te gaan. Een ander land bezoeken en kijken hoe mooi het ergens anders op de wereld is. Toch kan ik ook enorm genieten van kleine tripjes in Nederland. Vaak weet ik alleen niet zo goed waar ik dan heen moet. Dit artikel van Kim geeft je daar handige travel tips voor. Leuk!

Sassy and Chic – zo maak je dagelijks sporten onderdeel van je routine
Deze zomer heb ik vrijwel niet gesport. Super zonde, I know. Maar daar ga ik weer verandering inbrengen. Ik heb het sporten weer opgepakt en ben weer lekker bezig. Ook wil ik proberen iedere dag wel iets te doen. Ook al is het maar een stukje fietsen als ik druk ben en eigenlijk geen tijd heb om te sporten. Herkenbaar? Lees dan even dit artikel met handige tips!

 

Heb jij al zin in de herfst?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog