35 days of lipstick – overzicht

Wanneer ik mijn lipstick lade open, krijg ik altijd een glimlach op mijn gezicht. Ik hou gewoon van lipstick en vind het altijd weer een feestje om er eentje uit te kiezen om op te doen. Mijn lipstick liefde heeft ervoor gezorgd dat ik meer dan genoeg keuze heb. Ik heb namelijk een collectie vol met prachtige lipsticks, maar ik merkte dat ik sommige lipsticks af en toe vergat. Zonde, want ook die kleuren zijn mooi. Daarom besloot ik 35 dagen lang iedere dag een andere lipstick uit mijn collectie te dragen. Vorige week kwam mijn laatste week-update online, dus vandaag is het tijd om terug te blikken op de 35 dagen. Benieuwd?

Hieronder zie je een overzicht van alle 35 lipsticks die ik de afgelopen tijd droeg. Als ik zo alles bij elkaar zie vind ik het echt veel!

Om heel eerlijk te zijn vond ik het best lastig. Sommige lipsticks draag ik echt vaak en het was dan ook erg gek om ze er een paar weken niet meer bij te pakken omdat ik ze al had gedragen. Gelukkig zorgde dat er wel voor dat ik wat lipsticks uit mijn collectie herontdekte. Sommige tinten was ik ‘vergeten’ en toen ik ze weer droeg, besefte ik pas weer hoe mooi ze eigenlijk waren. Die ga ik na deze 35 dagen dan ook zeker vaker dragen.

Ook droeg ik enkele lipsticks die ik normaal gesproken niet zo vaak draag en het werd me gelijk weer duidelijk waarom ik die niet zo vaak draag. Zo vind ik hele felle roze lipstick erg gaaf, maar het is niet iets wat ik iedere week draag. Hetzelfde geldt voor felle roodtinten.

Concluderend kan ik wel zeggen dat ik enorm blij ben dat ik dit gedaan heb. Het was een uitdaging, maar het zorgde er wel voor dat ik mijn lipstick collectie meer ben gaan waarderen.

Ben je benieuwd naar mijn verslagje per week? Hier vind je de namen, kort mijn mening en een link naar de review van de lipstick. Lipsticks 1 tot en met 7 kun je hier terugvinden. Lipsticks 8 tot en met 14 hier, lipsticks 15 tot en met 21 hier, lipsticks 22 tot en met 28 en lipsticks 29 tot en met 35 hier.

Zitten er in jouw collectie lipsticks die je niet zo vaak draagt?

xxx Teddy

4 comments

  • Leuk om zo weer eens meer van je collectie te dragen. Nu weet je wel weer precies wat goed bij je past en wat niet. Ik heb idd ook lipsticks ertussen zitten die ik minder draag. Ga ze ook maar weer eens opzoeken en eens dragen. Xx Laura

  • Wauw, wat tof dat je alle foto’s op een rijtje hebt gezet in dit artikel! Wat een tijd en energie zul jij hierin gestoken hebben. Ik heb met veel plezier jouw wekelijkse updates gevolgd. Er zitten prachtige pareltjes tussen! Leuk om bepaalde tinten weer te herontdekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog