A Beauty Day bestaat 6 jaar!

Ik weet het nog als de dag van gisteren. Precies 6 jaar geleden zat ik achter mijn computer in mijn oude slaapkamer. Mijn muis zwevend boven de publish knop. Mijn vriend naast me, die me het laatste zetje gaf: doe het maar gewoon, het komt vast goed. En hell yeah, it did. 6 jaar later is A Beauty Day nog steeds mijn uit de hand gelopen hobby en uitlaatklep waar ik mijn creativiteit en liefde voor beauty kwijt kan. 6 jaar later heb ik enorm veel geleerd, leuke mensen ontmoet én hele vette opdrachten mogen doen waar ik jaren geleden alleen maar van kon dromen. Wie had dat gedacht. Vandaag maak ik er dus een feestje van, geef ik mezelf even dat welverdiende schouderklopje en blaas ik met een grote glimlach 6 kaarsjes uit. Op naar de volgende 6 jaar zullen we maar zeggen! Vandaag blik ik traditiegetrouw terug op wat cijfers van de afgelopen 6 jaar A Beauty Day.

In 6 jaar kwamen er 1.412 blogposts online

Pfoeh, dit vind ik veel! Ik weet nog dat ik begon in de tijd dat het normaal was om iedere dag een blogpost online te zetten. Als fanatiekeling deed ik dat trouw. Oké, ik sloeg wel eens een dag over als ik druk was met mijn studie, maar over het algemeen lukte dit aardig. Een paar jaar geleden ben teruggeschakeld naar 3 blogposts per week. Puur omdat ik kwaliteit steeds belangrijker ben gaan vinden en het iedere dag schrijven gewoon te veel werd. Ik ben nog steeds blij met deze keuze. Vooral nu ik naast mijn blog ook een baan als marketeer heb. Mijn blogposts zijn een stuk professioneler geworden én het lukt me qua tijdsplanning beter.

In 6 jaar werden er 10.414 reacties geschreven

Ik vind reacties altijd zo leuk om te lezen! Wel merk ik dat dit de laatste jaren enorm is teruggelopen. Niet alleen bij A Beauty Day, maar bij iedereen in het blogwereldje. Volgers reageren sneller op Instagram en minder snel op een blogpost. Dat vind ik niet erg, maar weet dat ik nog steeds alles lees en heel blij word van jullie reacties! Ook op Instagram.

Mijn plannen voor vandaag? Een taartje eten natuurlijk, want dit moet gevierd worden! Ik wil je via deze weg bedanken. Of je me al jaren volgt, af en toe een blik werpt op mijn blog of me net pas hebt ontdekt: dankjewel. Zonder jou was A Beauty Day een stuk minder leuk en minder succesvol. Op naar nog veel meer jaren met z’n allen!

Hoe lang volg jij A Beauty Day al?

xxx Teddy

3 comments

  • Gefeliciteerd lieve Teddy!! Ik volg je al heel wat jaren, geen idee sinds wanneer. Ik laat niet altijd een reactie achter (vind dat zelf ook jammer dat dat in zijn algemeenheid terugloop), gezien de drukte en de hoeveelheid social media kanalen die er zijn en ik ook voor mezelf probeer te onderhouden is dat soms wat lastig, maar probeer inderdaad vaak wel een ♥ achter te laten op Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog