A Beauty Day heeft een nieuw template!

Ik weet nog als de dag van gisteren dat ik achter de schermen druk bezig was met mijn allereerste eigen template. Na mijn eerste jaar een standaard WordPress template gebruikt te hebben, ging ik research doen. Na lang zoeken had ik eindelijk een template gevonden dat grotendeels aan mijn eisen voldeed: strak, wit, zo min mogelijk poespas én plek voor grote foto’s en een groot logo. Maar, zoals ik nu weet, begon het echte werk pas na het aanschaffen van een template. Want kieskeurig als dat ik ben, had ik al voordat ik het template had gekocht een lijstje met aanpassingen klaar liggen. Halverwege dit jaar begon het weer te kriebelen: ik wilde wat nieuws. Het heeft even geduurd, maar sinds gisteren staat mijn nieuwe template online! Vandaag neem ik je daarom mee down memory lane, van mijn allereerste template naar mijn huidige. Benieuwd?

Hoewel mijn allereerste lay-out een gratis WordPress thema was, vond ik hem toen heel mooi. Hij was strak en ik vond hem er professioneel uitzien. Heel veel kon ik er niet aan veranderen, maar om mee te beginnen was hij goed. Dit thema was overigens erg populair onder de beautybloggers, want ik zag hem regelmatig voorbij komen. Hoe vaker ik mijn lay-out bij iemand anders herkende, hoe meer ik een eigen, unieke wilde.

En zo kwam in 2015 mijn allereerste eigen template. Ik had heel goed nagedacht over hoe ik het wilde en uitgetekend hoe het eruit moest zien. Helemaal volgens de trends die toen in blog-land speelden. Uiteindelijk vond ik een thema wat dicht bij mijn eisen kwam en na wat aanpassingen waarbij een vriendin me hielp, was hij zo ver om online te gaan. Ik weet nog hoe trots ik was! Nu zag mijn blog er écht professioneel uit. Ook met het logo was ik toen heel blij. Omdat dit template vrij basic was, heb ik er enorm lang mee kunnen doen. Toch begon het halverwege 2019 te kriebelen. Ik wilde wat anders.

nieuw template abeautyday

Na lang zoeken kwam ik uit bij een template op Etsy waar ik direct verliefd op werd. Dit moest en zou mijn nieuwe template worden. Uiteraard zag ik direct wat dingen die ik graag wilde aanpassen, waardoor het dus ook echt even heeft geduurd voordat ik eindelijk tevreden was met het resultaat. En bij mijn nieuwe template hoorde een complete make-over, want ik heb ook mijn logo aangepast! Mijn template is dus nog maar nét online en achter de schermen ben ik druk om mijn blog nog beter te maken. Mocht je tegen iets aanlopen wat niet goed werkt of tips voor me hebben, laat het me dan vooral even weten!

Wat vind jij van mijn nieuwe template?

xxx Teddy

2 comments

  • Ziet er erg leuk uit! Ik wil komend jaar ook een nieuw template, want mijn huidige heb ik al vanaf het begin (meer dan twee jaar). De layout die mijn blog nu heeft vind ik ook nog steeds mooi, maar ik zie wel veel blogs voorbijkomen met dezelfde layout, en dat vind ik wat minder. Voor een vorige blog heb ik ook eens een template via Etsy gekocht, dus ik ga daar maar eens rondkijken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog