grappige momenten

De grappigste momenten van oktober 2019

Het is november! Ik vind november altijd zo’n overgangsmaand. Hoewel november toch echt tot de herfst behoort, vind ik oktober herfstiger. November voelt voor mij altijd als de aanloop naar de winter. Om nog even in de herfstige sferen te blijven hangen, wil ik vandaag even terugblikken op de afgelopen maand en de leukste/grappigste momenten met je delen. Zo vind ik nu nog steeds confetti in huis en werd ik weer bedolven onder woordgrapjes. Benieuwd?

  • Voor mijn verjaardagsfeestje had ik het hele huis versierd met slingers en ballonnen. 5 minuten voordat de eerste gasten zouden komen, blies ik een van de laatste ballonnen op en wilde deze ophangen. Je raad het al: de ballon knapte en de HELE woonkamer was bezaaid met glanzende sterretjes confetti. 2 seconden later hoor ik de bel: de eerste gasten.
  • Na een gezellig avondje bij een vriendin stap ik moe, maar voldaan de trein in. Ik had een drukke dag gehad, dus staar een beetje voor me uit en scrol doelloos door mijn telefoon heen. 2 haltes later komt er een vrouw naast me zitten. Ze begint te praten. Gezellig, denk ik nog. Totdat ze twee zinnen later een diepgaand gesprek wil voeren over de sociale cohesie in Utrecht. Nope, mijn brein was 2 uur geleden al uitgeschakeld vrouwtje.
  • Collega’s bespreken tijdens de lunch de laatste aflevering van expeditie Robinson. Collega 1: Ik denk dat Fien het wel ver gaar schoppen. Collega 2: Ja, met haar naam kan dat niet anders. Ze komt vast in de Fien-ale.

Hoe was jou oktober?

xxx Teddy

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog