Oktober 2019 in een paar foto’s

Oh jongens wat ging oktober snel voorbij! Ik vind oktober altijd een heerlijke maand. Ik zit lekker in m’n ritme, of dat nou studie of werk is, ik ben jarig én de gezelligheid van het najaar begint. Mensen halen herfstige tinten in huis, steken kaarsjes aan en mijn truien kunnen weer uit de kast gehaald worden. Genoeg gezelligheid dus! Dit keer stond mijn oktober in het teken van het verhuizen van mijn broertje, het vieren van mijn 24e verjaardag en lekker uitwaaien in het bos. Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe mijn oktober was. Benieuwd?

Eind september was ik druk met het verhuizen van mijn broertje. Hij verhuisde in Utrecht naar een ander studentenhuis. Super leuk, maar ook wel flink doorwerken. Want hoewel we dachten dat hij helemaal niet zo veel spullen had, moesten we toch twee keer rijden met de bus… Eenmaal aangekomen bij zijn nieuwe stulpje bleek dat we een enorm lange gang door moesten met alle spullen. En wie geen zin heeft om te sjouwen, moet creatief zijn. Onze oplossing? De twee winkelkarretjes die in het pand stonden vol proppen met spullen en het zo heen en weer ‘sjouwen’. Ik kan je vertellen: er past aardig veel in zo’n karretje en een verhuisdoos past precies op het biertreetje.

5 oktober werd ik 24, dus dat moest uitgebreid gevierd worden! Omdat er veel mensen langs zouden komen, maakte ik 2 taarten: een cheesecake en een chocoladetaart. Mijn moeder was zo lief om nog een appeltaart te bakken. Taart genoeg dus!

Omdat 5 oktober op een zaterdag viel, kon ik ook direct mijn verjaardag vieren. Super gezellig! Het was de eerste keer in mijn nieuwe huisje, dus ik decoreerde de boel met slingers en confetti ballonnen. Een groot deel van mijn familie kwam langs en het was een hele geslaagde dag/avond!

Hoewel ik maar één dag jarig was, heb ik me wel meerdere dagen jarig gevoeld. Van mijn werk kreeg ik na mijn verjaardagsweekend nog een prachtige bos bloemen voor mijn verjaardag. Ik vind dat altijd zo gezellig staan, bloemen in huis!

Van mijn vriend kreeg ik prachtige cadeau’s voor mijn verjaardag. Hij had een fotostudio box voor me gekocht, waardoor het nu een stuk makkelijker is om mooie foto’s voor mijn blog te maken. Super origineel én handig. En alsof dat nog niet genoeg was, nam hij me de week na mijn verjaardag ook mee uit eten. Mijn voorgerecht? Een geitenkaas salade. Zo lekker!

Hoewel ik er nu nog niet aan zou moeten denken om een hond te hebben (3x per dag een hond uitlaten, waar moet ik de tijd vandaan halen?!), vind ik het wel heel leuk om af en toe met Joost, de hond van mijn ouders, een stuk te gaan wandelen. Vorige week nam ik hem nee naar het bos en dat vond hij echt geweldig! Gelukkig luistert hij zo goed, dat hij ook wel even de tijd wilde nemen om te poseren voor de foto. Wat een schatje is het toch.

Hoe was jouw oktober?

xxx Teddy

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog