kiehl's vitamin c eye serum review

Kiehl’s Vitamin C Eye Serum

Heb jij last van donkere kringen onder je ogen? Fijne lijntjes of kraaienpootjes? Meestal kun je het grootste deel wel wegwerken met concealer, maar laten we eerlijk zijn: een goede basis is het halve werk. Een fijne oogcrème is dan geen overbodige luxe. Maar goed, welke oogcrème pakt die donkere kringen nou echt goed aan? Het nieuwe vitamin C eye serum van Kiehl’s claimt dit te doen. Ik testte dit serum uitgebreid voor je en vertel je vandaag of dit jouw nieuwe lifesaver wordt.

De verpakking van het eye serum doet met denken aan de Vitamin C line reducing-concentrate crème van Kiehl’s. Niet gek, want beide producten behoren tot dezelfde lijn. Het serum zit in een klein flesje met een pompje. Dat werkt hygiënisch én makkelijk. Met één pompje krijg je al genoeg product om onder beide ogen te kunnen smeren.

vitamin c eye serum review

Kiehl’s Vitamin C Eye Serum

Volgens Kiehl’s is dit product een traktatie voor de huid rondom je ogen. Dit serum zou namelijk jouw fijne lijntjes, kraaienpootjes én donkere kringen zichtbaar verminderen. Het serum verzacht en hydrateert tegelijkertijd het gebied onder je ogen. Dit product is namelijk verrijkt met 10% pure vitamine c. Klinkt goed!

vitamin c eye serum review

Qua textuur zit dit oogserum een beetje tussen een crème en een gel in. Wanneer je het product inmasseert, smelt het als het ware op de huid. Fun fact: er zit iets in dit serum (ook in de Line-reducing Concentrate overigens) wat ervoor zorgt dat het serum warm aanvoelt als je hem aanbrengt. Yay voor nooit meer koude crème opsmeren als je het al koud hebt!

De crème blijft redelijk vettig en trekt niet heel snel in. Daardoor vind ik het persoonlijk een fijn product om ’s avonds te gebruiken. Wanneer ik mijn make-up ga aanbrengen, wil ik wat sneller kunnen werken. Maar daardoor is het wel een fijn product voor mijn droge huid! Mijn huid voelt zacht en goed gevoed aan. Of het product echt jouw donkere kringen, fijne lijntjes en kraaienpootjes als sneeuw voor de zon doet verdwijnen? Dat niet. Ik denk wel dat je huid er stralender en frisser uitziet als je dit product regelmatig gebruikt.

vitamin c eye serum kiehl's

Conclusie

Ik vind het Vitamin C eye serum van Kiehl’s een hele leuke toevoeging aan hun vitamine C lijn. De crème werkt fijn, zit in een hygiënisch en handig potje en voelt fijn aan op mijn huid. De huid onder mijn ogen kan wel eens droog zijn en dan is dit een fijne oogcrème om op te doen voordat ik ga slapen. Hij voedt mijn huid en zorgt ervoor dat deze zacht aanvoelt. Dit product is wel aardig aan de prijs: €43,- voor 15 ml. Maar goed, met een oogcrème zoals deze doe je wel erg lang.

Wat is jouw favoriete oogcrème?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet. 

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog