Kiehl’s – Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate

kiehl's vitamine c creme

Vitamine C, waar is het allemaal niet goed voor. We weten allemaal dat vitamine C je weerstand een boost geeft, maar wist je dat het ook voor je huid een heuse oppepper is? Als ik er zo over nadenk, klinkt het heel logisch, maar ik wist het nog niet! Kiehl’s paste laatst een van hun klassieke producten aan door er vitamine C aan toe te voegen. De Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate is nu nog meer powerful doordat er maar liefst 12,5% vitamine C aan toegevoegd is. Ik testte deze vernieuwde crème voor je uit en vandaag geef ik je er graag mijn mening over. Benieuwd?

kiehl's powerful strength line reducing concentrate

De verpakking vind ik echt “Kiehl’s”. Het flesje is vrij strak en de wikkel eromheen bevat allerlei informatie. Het geheel vind ik een beetje apotheek-achtig, iets wat alle Kiehl’s producten hebben. Wat ik echt een pluspunt vind aan deze verpakking is het feit dat hij een pompje heeft. Dit werkt hygiënischer en je crème blijft een stuk langer goed.

vitamine c creme

Volgens Kiehl’s biedt de nieuwe en verbeterde formule van de Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate vele huidvoordelen: de aanwezigheid van fijne lijntjes en rimpels zou verminderen, de glans van je huid zou een boost krijgen én de textuur van je huid zou verbeteren. Daarnaast zorgt deze crème ervoor dat je poriën zichtbaar geminimaliseerd worden en je een gladdere huid krijgt. De crème bevat dus 12,5% vitamine C en daarnaast ook hyaluron zuur, wat de huidtextuur verbetert. Deze crème is geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de gevoelige huid.

De crème zou onmiddellijk en zichtbaar de huidtextuur verbeteren en je huid laten stralen. Binnen twee weken zou deze gezichtscrème er ook voor zorgen dat lijntjes en rimpels verminderd zijn. Klinkt als een fijne gezichtscrème met vitamine C!

De crème is vrij vloeibaar. Per keer heb je hierdoor maar een klein beetje nodig. Wat ik zo bijzonder aan de crème vind, is dat hij warm wordt wanneer je hem uitsmeert. Ken je dat gevoel van koude crème in de winter uitsmeren op je gezicht? Ik vind het dan altijd zo naar en koud. Dat heb je dus niet meer met deze gezichtscrème!

Nadat ik de crème heb opgesmeerd, trekt hij snel in. Na het insmeren voelt mijn huid gelijk beter aan. Droge plekjes vallen minder op, trekkerigheid verdwijnt en mijn huid heeft een gezonde gloed. Ik merk dat mijn poriën wat minder zichtbaar zijn wanneer ik deze crème een paar dagen achter elkaar smeer. Ze zijn niet als sneeuw voor de zon verdwenen, maar mijn huid ziet er wel beter uit. Of de crème ook echt helpt bij het verminderen van rimpels, durf ik niet te zeggen. Hier heb ik namelijk (gelukkig) nog geen last van.

Conclusie

Tijdens het smeren merkte ik nog iets bijzonders. Ik heb een heel klein beetje last van eczeem op mijn vinger en iedere keer wanneer ik deze crème had uitgesmeerd, werd het minder. Het is dus zo’n goede hydratatie booster dat zelfs mijn eczeem er minder door is geworden! Misschien een beetje TMI, maar dit moest ik gewoon met je delen.

Ik vind de Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate van Kiehl’s echt een fijne crème. De verpakking is praktisch en de werking van deze gezichtscrème met vitamine C is gewoon top. Het insmeren gaat makkelijk, de crème trekt super snel in én zorgt ervoor dat droge plekjes als sneeuw voor de zon zijn verdwenen. Mijn huid voelt niet meer trekkerig aan en ziet er beter uit. Zo’n fijne crème kost helaas wel wat. Voor een flesje van 50 ml betaal je €59,- en voor een flesje van 75 ml betaal je €78,50.

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

4 comments

 • Oh jeetje dat klinkt goed
  Wat een royale inhoud ook.
  Blijft de vitamine C wel werkzaam zo lang?
  Want ik ga ervan uit dat deze flacon niet zomaar leeg raakt.
  Ik had gehoord dat deze vrij snel zijn werking verliest namelijk.
  Het hyaluron zuur blijft waarschijnlijk wel werken dus het is zwz wel een enorm fijne creme denk ik.
  Apart dat het warm word op de huid, wel grappig en geeft een ontspannen gevoel denk ik.
  Fijne review hoor

  • Ik denk dat de vitamine C inderdaad langzaam z’n werking kan verliezen. Maar de crème zit niet in een potje waardoor er zo min mogelijk zuurstof bij komt, dus dit zal wel meevallen. Het is inderdaad een hele fijne crème!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog