Moody monday #58

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol werk. Want ja, ook ik zit nu in het werk-wereldje door mijn stage. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 58 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Anna Jirina – belangrijke lessen die ik heb geleerd van 5 jaar bloggen
Ik heb enorm veel geleerd van bloggen. Over het bloggen zelf, maar ook over het wereldje eromheen. Ook leer ik enorm veel van mijn mede bloggers. Zo schreef Anna een artikel over de belangrijkste lessen die zij leerde van bloggen. Dit soort blogs vind ik altijd heel leerzaam, dus deze moest ik zeker met je delen.

Laura Louise – Primark Beauty PHR beauty range
Primark krijgt steeds meer make-up en dat vind ik leuk. Ik vind het leuk dat Primark trends oppikt en er een goedkope variant voor maakt. Zo schreef laura laatst een review over de nieuwste Primark make-up producten. Zeker de moeite waard als je geïnteresseerd bent in budget make-up.

Lekker en Simpel – Carrot cake cheesecake
Carrot cake én cheesecake! Dit moet ik proberen. Sinds een tijdje ben ik helemaal fan van carrot cake. Cheesecake was al tijden een groot favoriet, dus de combinatie van deze twee maakt me heel nieuwsgierig. Dit recept moest ik daarom gewoon met je delen. En ja, dit ga ik zeker een keer maken!

Make Me Blush – 5x heerlijke lip juicers van The Body Shop
Tijdens deze koude wintermaanden kunnen mijn lippen wel wat extra verzorging gebruiken. Grote kans dat die van jou dat ook kunnen. Voor Valentijn bracht The Body Shop daarom hele schattige lip juicers uit. Daniëlle schreef er een review over die echt de moeite waard is, dus check hem zeker even!

Welke lippenbalsem gebruik jij deze winter?

xxx Teddy

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog