mee-eters verwijderen neus

Makkelijke manieren om van mee-eters af te komen

Als je een onzuivere huid hebt, ken je ze vast wel: mee-eters. Van die kleine, zwarte puntjes in je poriën. Maar ook als jouw huid er voorbeeldig uitziet, is de kans groot dat je er wel eens ooit eentje (of meerdere) hebt gehad. Mee-eters zijn eigenlijk een ophoping van talg in je poriën. Het kan geen kwaad, maar erg mooi is het niet. Dus, hoe kom je er vanaf? Vandaag deel ik 5 makkelijke manieren om je mee-eters, op onder andere je neus, te verwijderen.

Mee-eters verwijderen van je neus? Gebruik een neusstrip

Mijn eerste tip om mee-eters van je neus te verwijderen: gebruik eens een neusstrip! Deze strips plak je op je neus, laat ze even zitten en trekt ze er vervolgens (als het goed is) met mee-eters en al weer vanaf. Wel moet ik eerlijk toegeven dat zo’n strip helaas nooit alle mee-eters meeneemt, maar alle beetjes helpen. Als je dit regelmatig doet, zul je zien dat je huid er mooier uitziet. Mijn favoriete strips? Die van Bioré. Lees hier mijn review ervan.

Scrub je huid regelmatig

Om het overtollige talg te verwijderen, kun je je huid regelmatig scrubben. Let er op dat je geen te grove scrub gebruikt, want dan maak je je huid alleen maar kapot. Ook is het belangrijk om een scrub te zoeken die past bij jouw type huid. Mijn favoriete scrub van dit moment? De tea tree scrub van Kruidvat.

Exfolieër je huid

Wat nog beter werkt dan regelmatig scrubben: exfoliëren. Als je je huid exfolieërt, reinig je hem eigenlijk van binnenuit. Hiervoor kun je producten gebruiken met salicylzuur. Mijn favoriete product? De Azelaic Acid Booster van Paula’s Choice.

Reinig je gezicht voor het slapen

Ga nooit, maar dan ook nooit met make-up op slapen! Wanneer je gaat slapen met make-up op, veroorzaak je juist mee-eters. Zorg er dus voor dat je iedere dag je gezicht reinigt met producten die passen bij jouw huid.

Ga naar de schoonheidsspecialist

Wil je je mee-eters graag laten verwijderen? Ga dan niet zelf aan de slag, maar laat dit door een schoonheidsspecialist doen. Zij weten vaak wat wel en niet kan en zorgen ervoor dat dit op de meest veilige manier gedaan wordt.

Wat zijn jouw favoriete manieren om mee-eters van je neus te verwijderen?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog