Bioré – diep reinigende poriestrips met houtskool

bioré houtskool strips review

Omdat mijn huid nooit perfect egaal is geweest, ben ik al sinds de pubertijd bezig met het goed verzorgen en reinigen van mijn huid. Sommige producten gebruik ik al lange tijd, andere producten leer ik pas net kennen. Zo gebruik ik al jaren af en toe een neusstrip die mee-eters verwijdert, maar of ik echt verschil merkte? Om heel eerlijk te zijn: niet echt. Toen ik hele goede verhalen hoorde over de strips van Bioré, was ik dan ook een beetje sceptisch. Toch besloot ik ze te proberen. Vandaag wil ik je daarom mijn mening geven over de diep reinigende poriestrips met houtskool van Bioré. Benieuwd?

De strips zitten in een kartonnen doosje. Het doosje heeft roze, blauwe en zwarte details. Op de voorkant zie je direct hoe de strips eruit zien en er staat veel informatie op over de strips. Ik vind het geheel er vrolijk en goed uitzien.

img_6670m_zps5hyltjyj

De strips zelf zitten in een zwart, plastic zakje waar nog meer informatie op staat. Hierop staat welke ingrediënten erin zitten en hoe je het product gebruikt. Je maakt allereerst je neus een beetje nat met water  en brengt vervolgens de strip aan. Wat ik zelf altijd nog doe is deze strip weer een heel klein beetje vochtig maken, zodat hij nog beter z’n werk kan doen. Vervolgens laat je hem 10-15 minuten zitten en haalt hem er dan voorzichtig af.

De strips zouden volgens Bioré overtollig vet effectief van je neus verwijderen. De strips nemen namelijk al het vuil, vet en mee-eters op, waardoor de huid er weer fris schoon en minder vet uitziet.

img_6693m_zpsb6eq3vu9

Hierboven zie je hoe de strip er zelf uitziet. Anders dan de meeste strips die ik ken, is deze zwart. Dat komt natuurlijk door de houtskool die erin zit. Na het aanbrengen, voel ik dat de strip langzaamaan hard wordt. Wat me na 15 minuten opviel, was dat deze strip harder aanvoelde dan de strips die ik gewend was. Dat zorgde er ook voor dat deze strip beter vast zat op mijn huid en iets pijnlijker was om van mijn neus af te halen. Niet echt pijnlijk, maar de strip zat gewoon beter vast dan ik gewend ben.

Na het verwijderen van de strip zag ik dat hij daadwerkelijk wat voor mijn huid had gedaan. Er waren flink wat mee-eters achtergebleven op de strip. Ik snap dat niet iedereen dat hoeft te zien, maar om een goed beeld te kunnen geven van hoe goed de strip werkt, heb ik achteraf wel een foto van de strip gemaakt. Wanneer je benieuwd bent naar hoeveel er is achtergebleven op de strip, kun je dat hier zien. Om heel eerlijk te zijn was ik blij verrast. Ik had niet verwacht dat de strip zo veel mee zou nemen! Natuurlijk heeft de strip niet al mijn mee-eters laten verdwijnen, maar dat had ik ook niet verwacht.

img_6674m_zpsjuu0xqro

Conclusie

Misschien raad je het al, maar ik ben enorm enthousiast over de diep reinigende poriestrips met houtskool van Bioré. De strips werken makkelijk en werken ook daadwerkelijk. Waar andere strips vaak een paar mee-eters verwijderden, zie ik dat deze strip echt flink wat uit mijn neus haalt. Deze strips van Bioré zijn onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat en kosten daar 6,99 voor 6 stuks. Dat is niet echt goedkoop voor dit soort strips, maar ik betaal liever iets meer dan dat ik strips koop die voor mij niet werken.

Gebruik jij wel eens zo’n neusstrip?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog