oplossingen voor de stoel

Mooie oplossingen voor ‘de stoel’

Volgens mij heeft iedereen er wel eentje: de stoel. Je weet wel, die stoel die in een hoekje in je slaapkamer staat en waarvan je eigenlijk niets meer kan zien behalve de poten. Simpelweg omdat hij gevuld is met stukken kleding ‘die nog prima een dag gedragen kunnen worden’. Van die kleding die niet meer schoon genoeg is om de kledingkast weer in te gaan, maar nog niet vies genoeg is om te verdwijnen in de wasmand. De stoel is niet iets waar ik trots op ben. Laten we zeggen dat het niet het pronkstuk is in de slaapkamer. Integendeel. Daarom ben ik op zoek gegaan naar mooie oplossingen voor de stoel. Is de stoel ook niet het pronkstuk in jouw slaapkamer? Lees dan even verder!

oplossingen voor de stoel

Kledingrek

Laten we eerlijk zijn, een stoel is niet gemaakt om als kledingkast te dienen. De ideale oplossing voor ‘de stoel’? Een mooi kledingrek natuurlijk! Niet alleen is deze wél echt gemaakt om kleding op te bergen, het staat ook nog eens heel leuk in je slaapkamer. Zie het als een extra meubelstuk dat past bij je slaapkamer. Kies daarom een kledingrek uit wat helemaal past bij jouw smaak. Ik vind zelf deze van Brabantia heel leuk. Dit is het Linn Kledingrek. Wat ik zo leuk vind aan dit kledingrek is de combinatie van het zwart met bamboe. Daardoor heeft hij toch een natuurlijke uitstraling. Daarnaast zou hij ook gewoon heel mooi staan in mijn slaapkamer. Ook erg handig: er zit een stang aan waar je kledingstukken aan op kunt hangen, maar ook twee plankjes om schoenen, tassen of andere kledingstukken op te leggen. Eigenlijk is dit een fashionable vervanger van de stoel die wél bedoeld is voor kleding.  

Houten bankje

Heb je weinig plek, maar ben je wel op zoek naar een meubel om je kleding ’s avonds overheen te kunnen hangen? Mijn tip: zoek een leuk, houten bakje uit! Kies er bijvoorbeeld eentje van steigerhout. Niet alleen ziet dat er leuk uit in je slaapkamer, maar het is ook erg praktisch. Zet aan de ene kant een leuk plantje neer en hang je kleding ’s avonds aan de andere kant over het bankje heen. Uiteraard is het hierbij wel belangrijk dat je het bankje op blijft ruimen. Leg er dus niet meer dan 1 of misschien 2 setjes kleding overheen. Anders wordt het gewoon weer een andere versie van de stoel en zul je ook van dit meubelstuk alleen de poten op dagelijkse basis zien.

Kapstok

Nog een oplossing om de stoel uit jouw slaapkamer te verbannen: hang een kapstok op! Kies een mooie kapstok uit die past bij jouw interieur, hang er een paar leuke kledinghangers aan, bijvoorbeeld van die mooie rosé gouden, en berg hier je kleding op na een dag dragen. Ook hierbij is het ‘vol is vol’ principe belangrijk. Hang je kapstok niet helemaal vol, maar houd ook dit item netjes opgeruimd. Dan zul je er veel meer plezier van hebben!

Wil jij nog meer tips om je huis opgeruimd te houden? Lucky you! Ik schreef laatst een blogpost met makkelijke tips om je huis netjes te houden.

Herken jij het probleem van de stoel en wat zijn jouw oplossingen?

xxx Teddy

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Brabantia. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog