jeffree star conspiracy palette review

Jeffree Star Conspiracy palette

Hey, how are ya? Yes, je leest de titel goed. Deze meid heeft EINDELIJK het Conspiracy palette van Jeffree Star en Shane Dawson weten te bemachtigen. Dit palette kwam eind vorig jaar uit en was direct overal uitverkocht. Al snel werd duidelijk dat er een restock zou komen van het palette, dus ik besloot geduldig af te wachten. Afgelopen maand kwam ik het palette ineens tegen bij The Make-up Spot. Ik twijfelde geen moment, gooide het palette in mijn virtuele winkelmandje en rekende af. Ondertussen heb ik het palette getest en er verschillende looks mee gemaakt. Vandaag vertel ik je alles wat je moet weten over het Conspiracy palette van Jeffree Star. Laten we dit pareltje eens van dichtbij bekijken.

jeffree star conspiracy palette

Mocht je Jeffree Star niet kennen: Jeffree is een Amerikaanse Youtuber met zijn eigen make-upmerk, Jeffree Star Cosmetics. Hij staat erom bekend om enorm uit te pakken met de verpakkingen van de producten. Het Conspiracy palette is hier geen uitzondering op. De doos is enorm vergeleken met mijn andere palettes. Het palette heeft zelfs speciale sluitingen. I mean…

Jeffree Star Conspiracy Palette

Jeffree Star heeft dit palette gemaakt in samenwerking met een van zijn vrienden: Shane Dawson. Het palette bevat 18 tinten met de iconische Jeffree Star oogschaduwformules: er zitten zowel matte, metallic en foil oogschaduws in. Het palette is vegan en cruelty free.

jeffree star conspiracy palette oogschaduws

Hier zie je alle 18 tinten die in het palette zitten. Ik vind het palette heel veelzijdig! Je kunt er veel kanten mee op, maar in het begin moest ik wel even zoeken naar mooie combinaties. De eerste rij bevat 6 nude tinten en de tweede rij wat felle kleuren zoals geel, roze en rood. Rij drie is wat donkerder met een zilver, bordeauxrood, donkergroen en een pikzwarte tint.

jeffree star conspiracy palette swatches

Swatches

Op naar de swatches! Oh jongens, moet ik hier nog wat over zeggen? De foto’s zeggen eigenlijk genoeg. De oogschaduws zijn echt goed gepigmenteerd. Zelfs de matte tinten! De verschillende finishes en verschillende kleuren zorgen ervoor dat dit palette lekker divers is en je er veel kanten mee op kunt.  Dit palette zorgt ervoor dat ik direct allemaal looks wil maken met de verschillende kleuren, al weet ik niet zo goed waar ik moet beginnen.

jeffree star nude ooglook

De eerste look die ik met het palette maakte was een nude look. Over mijn bewegend ooglid draag ik just a theory en in mijn Over V spiraling. In mijn crease draag ik een combinatie van tanacon en diet root beer.

jeffree star conspiracy palette ooglook

Ook maakte ik een look met de fellere tinten uit het palette. In mijn crease bracht ik weer tanacon aan. In mijn binnenste ooghoek bracht ik food videos aan. Op het midden van mijn ooglid draag ik cheese dust en in mijn Outer V flaming hot.

De oogschaduws zijn heel makkelijk om mee te werken. Ze pakken goed en blenden fijn. Wel merk ik dat ik nog even moet zoeken naar mooie combinaties van kleuren binnen dit palette, maar dat is een kwestie van tijd en gewoon proberen.

Conclusie

Ik ben enorm blij met het Conspiracy palette van Jeffree Star Cosmetics. Het palette ziet er prachtig uit en de kwaliteit is ook top. De pigmentatie is heel goed en de oogschaduwsblenden erg mooi. Het is een palette waar je echt mee kunt spelen en veel kanten mee op kunt. Ik kocht het palette bij The Make-up Spot voor €65,00. Helaas is hij daar op dit moment uitverkocht. Wanneer er weer een restock komt, durf ik niet te zeggen.

Wat vind jij van het Conspiracy palette van Jeffree Star?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog