Hema – Fab. power bank

hema fab powerbank

Een tijdje terug hoorde ik al over de leuke samenwerking die Hema aanging met Fab. Samen brachten ze allerlei leuke items uit. Toen ik laatst bij Hema naar binnen liep, zag ik nog wat leuke items van deze samenwerking liggen. Tussen alle spulletjes zag ik een super leuke, roze power bank. Heel erg toevallig, want ik was nog op zoek naar een power bank! Ik twijfelde dan ook geen moment en gooide hem in jjn winkelmandje. Ik heb hem nu een paar dagen en wil je mijn eerste indruk geven. Benieuwd?

De power bank zit in een enorm leuk, kartonnen doosje. Het doosje is crèmekleurig en op de deksel staat “made with love”. Daaronder staat een hartje en het logo van Fab. Het doosje is eigenlijk vrij simpel, maar toch vind ik het er erg leuk en verzorgd uitzien. Door de power bank in een doosje te leveren, is het ook nog eens een leuk cadeautje om aan iemand te geven.

roze powerbank hema

In het doosje zit de power bank en een snoertje om hem mee op te kunnen laden. De power bank zelf vind ik er ook heel erg leuk uitzien. De power bank heeft een lief, lichtroze kleurtje. De hoeken zijn rond en in het midden van de power bank staat “fabulous” in goudkleurige letters. Het snoertje ziet er vrij simpel uit. Wat me wel opvalt is hoe kort het snoertje is. Hierdoor hangt de power bank tijdens het opladen vaak in de lucht als je hem via een stopcontact oplaadt.

Volgens Hema is de Fab. power bank een draagbare batterij voor smartphones en andere apparaten. Met deze power bank van 2000 mAh zou je volgens Hema je smartphone tot 1,5 keer op kunnen laden. Dit zou wel afhankelijk zijn van het type smartphone dat je hebt.

fab. hema powerbank roze

Op de achterkant van de power bank staat nog eens het logo van Fab. in goudkleurige letters. Op deze foto zie je daarnaast goed hoe klein de power bank eigenlijk is. Het is een klein vierkantje. Doordat ie zo lekker compact is, neem je hem heel makkelijk mee in je tas. Ideaal als je hem zoals ik vooral aan het eind van de dag nodig gaat hebben. Denk bijvoorbeeld tijdens het uitgaan, een avondje bij vriendinnen of een etentje. Hij past makkelijk in een klein tasje. Ideaal.

img_8592m_zpsifvmuv2t

De power bank heeft 2 ingangen. De eerste ingang is een simpele USB ingang. Hier doe je het snoertje van je oplader in om je telefoon op te kunnen laden. De andere poort is voor het bijgeleverde snoertje. Hiermee kun je de power bank zelf opladen.

Tijdens het opladen van je mobiel geeft de power bank een groen lampje. Zodra deze uit is, laadt de power bank je telefoon niet meer op omdat ie of niet aangesloten is of omdat ie leeg is. Ik heb zelf een iPhone 6 en hoewel de power bank goed zou zijn voor 1 tot 1,5 keer opladen, haalde ik er ongeveer 70% uit. Dat is voor mij prima, omdat ik hem vaak aan het eind van de dag nodig heb. Maar als je hem meerdere keren per dag zou willen gebruiken, zou ik een zwaardere power bank aanschaffen.

Tijdens het opladen van de power bank zelf geeft de power bank een rood lampje. Zo lang het lampje knippert, is hij aan het opladen. Als het lampje stopt met knipperen en zonder onderbrekingen blijft branden, is de power bank opgeladen. Dit duurt een paar uur. Ik vind het echt een groot pluspunt dat je precies kunt zien aan de lampjes wat de power bank aan het doen is.

img_8595m_zpsospxu27q

Conclusie

Ik ben tevreden met de Fab. power bank van Hema. De power bank ziet er super leuk uit en is lekker compact waardoor je hem heel makkelijk mee kunt nemen. Deze power bank is goed voor ongeveer 70% extra batterij bij mijn iPhone 6. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik hem net wat fijner had gevonden als ik mijn telefoon er wel echt 1 tot 1,5 keer mee op zou kunnen laden, maar voor mij werkt dit prima. Deze power bank kost 12,- en is ook verkrijgbaar in een zwarte variant met andere opdruk.

Heb jij een power bank?

xxx Teddy

16 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog