W7 – the honey queen honeycomb blusher

De laatste tijd lees en hoor ik steeds meer over het budgetmerk W7. Ik heb dan ook een aantal producten van dit merk waar ik enorm tevreden over ben. Zo liet ik je laatst de honolulu bronzer van dit leuke merk al zien. Samen met deze bronzer kocht ik the honey queen honeycomb blusher. Deze leuke blush is net zoals de honolulu bronzer een dupe van het merk Benefit. The honey queen honeycomb blusher zou namelijk een dupe zijn van de sugarbomb blush. Vandaag wil ik je dan ook graag de honeycomb blusher laten zien. Benieuwd?

De blush zit in een mooi, strak, kartonnen doosje. Het doosje heeft een leuk en vrolijk printje en is compleet glimmend. Dat glimmende had van mij niet per se gehoeven, maar het past wel goed bij het product. In het doosje zit ook een kwastje. Het is precies hetzelfde kwastje als die bij de honolulu bronzer zat. Het kwastje heeft een zwart handvat en witte haren met roze puntjes.

Het doosje lijkt qua vorm erg op het doosje van de sugarbomb blush van benefit. Beide doosjes zijn van karton en beide zijn vierkant. Ook worden beide blushes geleverd met een kwastje.

Volgens W7 is the honey queen honeycomb blusher een blush en bronzer in één. Door de verschillende tinten die deze blush bevat, kun je makkelijk de perfecte tint creëren. Deze blush geeft een lichte shimmer af en zorgt voor een natuurlijke glans. Ik snap niet helemaal waarom deze blush ook geschikt zou zijn als bronzer, dus ik gebruik hem zelf alleen als blush.

Hier kun je de swatch van de blush op mijn arm zien. Ik vind de kleur van de blush erg mooi. Hij is een beetje aan de warme kant en heeft een mooie, subtiele glans. Ook dekt ie goed.

Zo ziet de blush er uit op mijn gezicht. Ik heb hem hier vrij subtiel aangebracht, omdat ik dat mooi vind voor overdag. De blush is wel goed op te bouwen, dus als je hem duidelijker zichtbaar wil maken, kun je gewoon iets meer aanbrengen. De blush heeft een mooie glans die vooral opvalt als het licht erop valt.

Ik vind the honey queen honeycomb blusher erg leuk. De verpakking is mooi en de tint zelf is ook erg mooi. Deze blush zou dus een dupe zijn van de sugarbomb blush van Benefit. Ik heb deze blush van Benefit zelf niet, maar als ik swatches bekijk, snap ik wel waarom deze blush als dupe gezien wordt. Ik betaalde 5,- voor deze leuke blush. Een prima prijsje!

Heb jij producten van W7?

xxx Teddy

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog