Blogs in het zonnetje #4

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik wat blogs in het zonnetje heb gezet. Voordat ik zelf blogde, volgde ik al een aantal blogs. Sinds ik begonnen ben met A Beauty Day zijn hier enorm veel leuke blogs bijgekomen. Ik durf dan ook wel te stellen dat ik zonder A Beauty Day heel veel leuke blogs was misgelopen. Ik vind het enorm leuk om andere blogs te lezen en leer hier zelf soms ook nog wat van. Vandaag wil ik daarom een paar blogs in het zonnetje zetten die ik zelf erg leuk vind. Zo kun jij mee genieten van mijn “ontdekkingen” en kun je misschien jouw lijstje uitbreiden. Benieuwd?

Blog of Ys
Ik had eigenlijk verwacht dat ik de blog van Ysanne al genoemd zou hebben, maar tot mijn verbazing bleek dit niet zo te zijn. Blog of Ys is een blog die ik al een tijd volg en nog steeds met veel plezier bezoek. Ysanne schrijft herkenbaar en lekker vlot. Daar hou ik van!

Chapter Michaela
Chapter Michaela is de blog van, hoe kan het ook anders, Michaela. Michaela’s blog bevat enorm veel leuke DIY’s die helemaal niet moeilijk zijn om zelf te maken en erg origineel zijn. Daarnaast blogt ze over van alles en nog wat: fashion, lifestyle, beauty en er komen zelfs recepten voorbij. Echt een aanrader!

Inspiiredbylife 
Ook inspiiredbylife is een blog die ik maar al te graag bezoek. Manon schrijft over beauty, fashion en nog meer. Dat is precies wat ik leuk vind!

Rachel Kromdijk
De blog van Rachel ken ik nog niet zo lang, maar ik vind hem wel erg leuk. Rachel schrijft en filmt voornamelijk over beauty. Ik ga met plezier naar haar blog en haar filmpjes en foto’s zijn erg mooi. Als je haar blog nog niet kent, neem dan snel even een kijkje want ook dit is een aanrader!

Welke blogs bezoek jij graag?

xxx Teddy

16 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog