December 2016 in een paar foto’s #2

Vandaag is alweer een van de laatste dagen van december. Een van de laatste dagen van het jaar! December was voor mij een hele drukke, maar ook leuke maand. Ik moest meer doen voor mijn studie dan normaal, omdat ik op dit moment bezig ben met mijn scriptie en er nog gewoon een vak naast volg. Gelukkig stonden er ook allerlei leuke dingen op de planning in december, waardoor het toch een hele gezellige maand was. Nu heb ik lekker kerstvakantie. Ik geniet van mijn vrije dagen én werk nog even door aan mijn scriptie, zodat ik (hopelijk) weinig stress heb als de deadline in zicht komt. Vandaag wil ik met een paar foto’s laten zien hoe het tweede deel van mijn december was. Benieuwd?

Halverwege deze maand was ik nog drukker dan druk met mijn studie. Ik had een grote deadline én ik was druk bezig met het schrijven van mijn scriptie. Ik bracht daarom een paar uurtjes door in de bibliotheek na mijn college. Normaal werk ik altijd thuis, maar dit was voor de verandering wel even fijn. Ik vind de universiteitsbibliotheek ook zo mooi!

Gelukkig had ik ook genoeg tijd om allerlei leuke dingen te doen. Ieder jaar vier ik met mijn vriendinnen Sinterkerst, zo ook dit jaar. 15 december spraken we met z’n alle af om heerlijk te eten. Ik had tot laat college, dus mijn vriendinnen hadden al dit lekkere eten klaargemaakt.

Natuurlijk horen er bij Sinterkerst ook cadeautjes! We hadden allemaal twee cadeautjes gekocht voor het dobbelspel. We hadden een timer gezet en enorm met elkaar gelachen.

Een paar maanden geleden snapte ik de avocado hype niet helemaal. Ik vond het niet zo lekker en wist niet zo goed wanneer ik dat (en met wat) zou moeten eten. Maar sinds ik het een keer samen met ei probeerde, ben ik om. Dit is zo lekker! Vooral op een hard, bruin broodje.

Hoewel mijn huisgenoten en ik allemaal een druk schema hebben, eten we als we thuis zijn vaak wel samen. De maandag is een van de dagen dat er vaak veel mensen thuis zijn. 19 december was heel toevallig iedereen thuis, dus besloten we spontaan een kerstdiner te doen! Leuk!

De tweede helft van deze maand had ik veel etentjes. Zo ook met vriendinnen van mijn middelbare school. We hadden elkaar lang niet gezien en besloten met z’n vieren uit eten te gaan. Super leuk om eens bij te kletsen!

Mijn tante is op dit moment op vakantie in Myanmar. Ze stuurde me deze foto, van een winkeltje met allemaal cosmetica en verzorgingsproducten, omdat ze weet dat ik dat zo leuk vind. Leuk om te zien wat voor soort producten ze ergens anders op de wereld gebruiken!

21 december ging ik weer uit eten, omdat mijn vriend jarig was. Hij werd alweer 23! Wat gaat de tijd snel. Het weekend daarna was het alweer kerst, waar ik ook hele gezellige etentjes had.

De maand sluit ik af met een foto uit mijn kerstvakantie. Hoewel ik kerstvakantie heb, ben ik vooral erg veel bezig met mijn scriptie. Toch probeer ik ook af en toe echt even mijn rust te pakken. Laatst ging ik daarom ook heerlijk in bad met een bath bomb van Lush.

Hoe was jouw december?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog