Favorieten december 2016

December was lekker druk. Zoals december dat ieder jaar is. De feestdagen volgen sneller op elkaar dan het lijkt en voor je het weet staat de kerstvakantie voor de deur en prop je jezelf alweer vol met oliebollen op oudjaarsdag. Ja, over twee dagen is het dan toch echt 2017. Ik ben heel erg benieuwd wat 2017 voor mij (en voor jou) in petto heeft. Maar eerst wil ik even met je terugblikken op december. De afgelopen maand heb ik namelijk weer met alle plezier mijn beauty items gebruikt en nieuwe pareltjes ontdekt. Vandaag wil ik je daarom mijn 5 meest favoriete producten van de afgelopen maand laten zien. Benieuwd?

Mijn eerste favoriet van de afgelopen maand is mijn favoriete parfum: Sì van Giorgio Armani. Ik had al een flacon van deze heerlijke parfum, maar die was bijna op. Toen ik zag dat deze parfum in de sale was, besloot ik een back-up te kopen. Nu ik weet dat ik gewoon ‘door kan’ als mijn eerste flacon leeg is, heb ik hem de afgelopen maand extra vaak gedragen. Ja, deze geur vind ik echt heerlijk!

Over de lait-crème van Embryolisse had ik al veel goede verhalen gehoord. Toch had ik het product nog nooit geprobeerd. Ik moet eerlijk zeggen, het is echt een fijne crème! Niet alleen als gezichtscrème, maar ook als crème voor andere droge plekjes. Hier kun je mijn review van deze crème lezen.

Een product wat ik de afgelopen maand echt ontdekt heb is de Urban Decay makeup setting spray. Ik had hier al veel goede verhalen over gelezen, maar om de een of andere reden was ik toch sceptisch. Nu ik de spray zelf bijna iedere dag gebruik ben ik om. Wat een fijne spray! Mijn make-up blijft écht beter zitten als ik deze spray gebruik. Love it! Mijn review kun je hier lezen.

De blush die ik er de afgelopen maand enorm veel bij pakte is de moon dust face powder van Kiko. Deze blush heb ik al een tijdje en is helaas is hij niet meer te koop. Hij komt namelijk uit een limited edition van, volgens mij, vorig jaar. Deze blush past echt bij de wintermaanden. Het is een warme blush met een prachtige glans. Hier kun je mijn review ervan lezen en de swatches bekijken.

Van een vriendin kreeg ik voor mijn verjaardag een MAC lipstick in de kleur pink plaid. Hoewel pink plaid een lichte kleur is, heb ik hem in december echt veel gedragen. Deze kleur past namelijk bij zo veel looks! Hier kun je mijn review lezen en de swatches bekijken.

Wat zijn jouw favoriete producten van de afgelopen maand?

xxx Teddy

12 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog