Mijn mooie momentjes van 2016

mijn mooie momentjes

En dan is het ineens 31 december. De aller-, allerlaatste dag van het jaar 2016. Vandaag staat mijn dag in het teken van vuurwerk kijken, lekker bijkletsen met alle mensen die over de vloer komen, de laatste nummers van de top 2000 meeblèren en de hele dag door oliebollen eten. Zelfgebakken oliebollen om precies te zijn, want die zijn toch echt het beste. Ik heb in 2016 enorm veel leuke dingen mogen meemaken en kunnen doen. Stiekem hoop ik dan ook dat 2017 er voor mij, en voor jou, net zo mooi (of misschien wel mooier) uit gaat zien. Vorig jaar én het jaar daarvoor somde ik mijn hoogtepuntjes van het afgelopen jaar voor je op. Dat ga ik dit jaar natuurlijk weer doen! Vandaag dus mijn mooie momentjes van 2016. Benieuwd?

2016 was het jaar waarin…

…ik naar mijn eerste pers event ging.
De eerste uitnodiging voor een pers event voor mijn blog moest ik toentertijd helaas afslaan. Het was toen ver reizen en kwam gewoon niet goed uit. Ik was dan ook heel blij toen ik halverwege dit jaar een uitnodiging kreeg voor een event waar ik wél heen kon! Sindsdien ben ik naar meerdere events geweest, super leuk! Stiekem hoop ik dat ik dat in 2017 weer mag doen.

…ik het tweede jaar van mijn studie zonder herkansingen haalde én mijn minor journalistiek succesvol afsloot.
Ik durf het bijna niet van mezelf te zeggen, maar als het om mijn studie gaat ben ik echt lekker bezig! Tot nu toe heb ik al mijn vakken in één keer gehaald (even afkloppen!). Afgelopen jaar deed ik er ook nog een minor journalistiek bij die ik ook in één keer succesvol afrondde. Op dit moment ben ik bezig met mijn scriptie, hopelijk gaat dat net zo goed als al het voorgaande!

…A Beauty Day 2 jaar bestond.
De tijd gaat echt bizar snel. Dit jaar tikte A Beauty Day de ‘leeftijd’ van 2 jaar aan. 2 jaar alweer. Bizar. Als ik terug kijk naar toen ik net begon met mijn blog en nu, heb ik in korte tijd enorm veel geleerd en opgebouwd. Voor 2017: ik ben nog lang niet klaar met leren en verbeteren!

…ik naar Italië ging met mijn vriendinnen.  
Mijn studie organiseert één keer per jaar een studiereis. Afgelopen jaar ging deze reis naar Italië. Mijn vriendinnen en ik besloten met z’n alle mee te gaan. De eerste keer dat we met z’n alle op vakantie gingen, super leuk! Omdat het zo goed beviel, hebben we voor in 2017 zelf een reisje geboekt. Daar heb ik nu al zin in!

…ik 21 werd en een “21 diner” gaf.
Jaaaa, 5 oktober werd ik 21! Nu ben ik (als het goed is) eindelijk echt volwassen. Om mijn verjaardag te vieren gaf ik voor vriendinnen een speciaal diner, een 21 diner om precies te zijn. Dit is iets wat veel studenten doen. Het is hierbij de bedoeling dat je vrienden uitnodigt bij je ouderlijk huis en daar een diner geeft. So that’s what I did. We maakten pizza en maakten er na afloop een leuk feestje van. Van mijn vriendinnen kreeg ik bij dit diner een prachtig boek met leuke (en ook hele lelijke) foto’s van mij en mijn vriendinnen. Zo leuk!

Wat zijn jouw hoogtepuntjes van het afgelopen jaar?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog