Mijn mooie momentjes van 2015

Waaah, vandaag is het alweer 31 december. De allerlaatste dag van het jaar. Vandaag staat mijn dag in het teken van vuurwerk kijken, heel misschien zelf iets afsteken, de laatste nummers van de top 2000 meeblèren en de hele dag door oliebollen eten. Ik heb in 2015 enorm veel leuke dingen mogen meemaken en kunnen doen. Stiekem hoop ik dat 2016 er voor mij net zo mooi (of misschien wel mooier) uitziet. Vorig jaar somde ik al mijn hoogtepuntjes van het afgelopen jaar voor je op. Het leek me leuk om dit jaar hetzelfde te doen. Vandaag dus mijn mooie momentjes van 2015. Benieuwd?

2015 was het jaar waarin…

…ik mijn eerste jaar aan de universiteit zonder herkansingen haalde.
Toen de zomervakantie aanbrak was ik enorm blij. Na hard werken en soms iets te veel uitstelgedrag had ik mijn eerste jaar van mijn opleiding gehaald. Alle vakken in één keer, dus zonder herkansingen. Stiekem was ik best trots op mezelf en wat was ik blij toen dat er op zat! Hierdoor kon ik namelijk met een gerust hart aan mijn tweede jaar beginnen.

….A Beauty Day een jaar bestond.
Halverwege juni bestond A Beauty Day alweer één jaar. Super gaaf maar ook wel gek, want ik heb helemaal niet het idee dat ik al zo lang bezig ben met A Beauty Day. Ook vind ik het heel leuk om te zien wat ik in die tijd allemaal heb kunnen opbouwen.

…ik naar Londen ging met mijn vriend.
Ja! Londen stond al jaren op mijn lijstje en afgelopen jaar ben ik er voor het eerst geweest. Samen met mijn vriend heb ik drie dagen van deze mooie stad kunnen genieten. Dit was onze eerste vakantie met z’n tweetjes. We zijn al eerder op vakantie geweest samen met mijn ouders, maar nooit met z’n tweeën.

…ik op kamers ging wonen.
In de zomervakantie kreeg ik na een aantal kijkavonden een heel leuk telefoontje: ik had een kamer! Ik kreeg de sleutels en mijn nieuwe schooljaar begon dus ook gelijk op kamers. Inmiddels woon ik er alweer een tijdje en heb ik het enorm naar mijn zin. Een paar dagen geleden heb ik samen met mijn vader nog wat dingen opgehangen en het iets gezelliger gemaakt. Ik durf nu toch wel te zeggen dat het bijna af is. Wel ga ik vrijwel ieder weekend nog even langs huis omdat ik toch ook wel een beetje de rust van een dorp en de gezelligheid thuis mis.

…ik heel veel gezellige avonden met mijn vriendinnen had.
Sinds ik een kamer in Utrecht heb, zie ik mijn vriendinnen veel vaker. We eten vaak samen, doen gezellige dingen of hangen gewoon lekker even op de bank met een filmpje en popcorn. Het is zo veel makkelijker om nu even langs te gaan bij elkaar en dat vind ik een enorm groot voordeel.

Wat waren jouw hoogtepunten van afgelopen jaar?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog