Mijn mooie momentjes van 2014

Ik vind het nog best gek om te zeggen, maar 2014 is echt bijna voorbij. 2014 is voor mij een goed jaar geweest waarin echt veel leuke en belangrijke dingen gebeurden. Kijk je mee naar mijn mooie en vooral bijzondere momentjes van 2014?

2014 was het jaar waarin ik …

… mijn vwo diploma haalde. Ik had maanden hard moeten werken, maar het resultaat mocht er zijn. Ik had mijn examens zonder herkansingen gehaald. Wat was ik blij toen ik dat hoorde. Ik kon het bijna niet geloven. Diezelfde middag werd de vlag met een tas eraan uitgehangen en trok ik samen met mijn ouders een fles champagne open om het te vieren.

… mijn rijbewijs haalde. Ik zag echt op tegen rijlessen, dus ik begon niet gelijk op mijn 18e verjaardag. Uiteindelijk ben ik het toch maar gewoon gaan doen. Anders bleef ik het maar uitstellen. Het duurde even, maar ik haalde in één keer mijn rijbewijs. Diezelfde avond mocht ik mijn vwo diploma ophalen. Twee bijzondere dingen op één dag! Nu ik mijn rijbewijs heb voel ik me weer een stukje onafhankelijker. Ik heb zelf nog geen auto, omdat ik gratis kan reizen met het openbaar vervoer. Wel mag ik vaak de auto van mijn ouders gebruiken en rij ik wel eens in die van mijn vriend.

… begon met mijn blog: a beauty day. Ik heb al eerder een blog gehad, jaren geleden, en het is altijd blijven kriebelen. Ik twijfelde een beetje, maar hakte toch de knoop door en begon gewoon. Gelukkig maar, want ik heb er geen moment spijt van gehad. Ik vind het heerlijk om te schrijven en foto’s te maken. Ik blog nu ongeveer een half jaar en heb in die tijd zo veel leuke en lieve reacties mogen ontvangen! Dankjewel daarvoor.

… begon met mijn opleiding aan de universiteit. De universiteit klonk voor mij echt onwijs moeilijk en spannend, maar ik heb het gevoel dat ik nu echt op mijn plekje ben. Op de middelbare had ik vakken waar ik gewoon niet zoveel mee had. Nu heb ik het idee dat ik dingen leer die ik ook echt wil leren. Dingen waar ik later iets mee wil doen. Ik ben tevreden met mijn studiekeuze en heb onwijs veel lieve en leuke mensen om me heen.

Deze vier puntjes zijn denk ik wel de grootste gebeurtenissen van afgelopen jaar waar ik onwijs blij mee ben en stiekem ook wel een beetje trots op ben. Naast deze grote gebeurtenissen heb ik nog veel meer leuke dingen mee mogen maken en veel vrienden en familie om me heen mogen hebben.

Wat zijn jouw mooie momentjes van 2014?

xxx Teddy

17 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog