MAC – lipstick pink plaid

Wanneer ik een MAC store of counter inloop, valt mijn oog altijd als eerste op de prachtige lipsticks. Dat kan ook bijna niet anders, want het zijn er aardig wat. Ik geef ook eerlijk toe dat ik echt een MAC-lipstick-fan ben. Het liefst zou ik alle kleuren die me staan uit de collectie aanschaffen. Maar tja, dat wordt natuurlijk wel een erg duur geintje. Mijn vriendinnen weten hoe fan ik ben van MAC lipsticks, dus voor mijn verjaardag kreeg ik van een vriendin de MAC lipstick in de kleur pink plaid om mijn collectie mee uit te breiden. Pink plaid is een lipstick die voor mij nog onbekend was, maar daardoor was ik juist extra nieuwsgierig naar de kleur! Vandaag wil ik dit kleurtje dan ook aan je laten zien. Benieuwd?

Net zoals (bijna) alle MAC lipsticks zit ook pink plaid in een zwart, kartonnen doosje. Op het doosje staat met witte letters alle informatie. Hoewel het doosje er vrij simpel uitziet, vind ik het altijd wel strak en luxe ogen. De lipstickhuls zelf is zwart met hele minuscule glittertjes en zilveren details. Ook de vorm is zoals we deze gewend zijn van MAC.

Volgens MAC heeft deze lipstick een volle crèmetextuur en voelt hij zacht aan bij het aanbrengen. Het product werkt verzorgend en laat een subtiele glans achter. Ook zouden de lipsticks lang blijven zitten. De lipsticks van MAC zijn verkrijgbaar in verschillende finishes. Pink plaid is een matte lipstick, wat inhoudt dat hij een maximale kleurdekking geeft in combinatie met een niet-glanzende textuur. Zelf vind ik matte lipsticks altijd erg mooi, dus dat deze tint mat is, vind ik alleen maar fijn.

Hierboven zie je hoe pink plaid eruit ziet op mijn pols. Zoals je kunt zien dekt pink plaid enorm goed. Hij brengt egaal aan en laat een mooie, duidelijk matte kleur achter. Pink plaid is een lichtroze kleur die een beetje wegheeft van oudroze, maar ook wat paarse invloeden heeft. Het is echt een koele, lichtroze tint. Ik vind het zelf een hele bijzondere en mooie kleur, maar je moet er denk ik wel van houden.

Hier zie je hoe pink plaid eruit ziet op mijn lippen. Ook hier dekt hij perfect. De lipstick brengt makkelijk en egaal aan. Hoewel de lipstick mat is, benadruk hij eventuele velletjes nauwelijks. Dat vind ik een groot pluspunt, zo kan ik de lipstick ook gewoon dragen als ik wat drogere lippen heb! De kleur vind ik ook echt mooi! Doordat ik zo licht ben, past hij goed bij mijn huid. Wel denk ik dat deze tint snel een beetje fout kan worden als je wat donkerder bent.

De lipstick blijft bij mij erg goed zitten. Doordat de finish mat is, glijdt de lipstick niet zo snel van mijn lippen af. Wat drinken en een kleine maaltijd overleeft hij zonder moeite. Ook droogt hij mijn lippen niet uit, iets wat veel matte lipsticks wel doen.

Ik ben enorm blij met pink plaid. Hoewel ik het zelf altijd super lastig vind om voor iemand anders een lipstick uit te kiezen, heeft mijn vriendin dit super gedaan! Het is echt een lipstick die ik er graag bij pak en bij veel looks past. De lichtroze tint past goed bij mijn lichte huid en de matte finish vind ik erg mooi. MAC heeft enorm veel verschillende kleuren lipsticks. Ze kosten 19,50 per stuk.

Vind jij dit soort lichtroze kleuren mooi?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog