Hema – tompouce peel-off mask

hema tompouce peel-off gezichtsmasker

Toen ik laatst met mijn buurmeisje aan het shoppen was, kwam ik een heel leuk maskertje tegen: het tompouce peel-off mask van Hema. Hema staat bekend om, onder andere, hun tompouce dus ik vond dit masker erg toepasselijk én origineel. Aangezien ik zelf erg fan ben van peel-off maskertjes, omdat je die zo lekker van je gezicht af kunt trekken, besloot ik hem af te rekenen. Ik heb hem op een relaxte zondagmiddag getest en vandaag wil ik je laten weten wat ik ervan vond. Benieuwd?

Om heel eerlijk te zijn viel ik naast de naam ook voor de verpakking. Want eerlijk, hoe leuk is die! Het maskertje zit in een kartonnetje met allemaal mini tompoucejes erop. In het midden zie je het zakje met het masker zitten. Het zakje heeft een oranje rand en een lichtroze tint. Het lijkt bijna een koekje met glazuur!

Volgens Hema werkt dit peel-off masker met framboos verzachtend en egaliserend. Het masker verwijdert onzuiverheden en vuil en door extracten van framboosblad is je huid daarna weer zacht en glad. Klinkt als een fijn maskertje.

Ik weet niet waarom, maar ik had verwacht dat het masker dezelfde kleur zou hebben als de vulling van een tompouce en ook zo zou ruiken. Dat was niet het geval. Het maskertje had een rode, glazige tint en rook een beetje naar aardbeien en framboos. Waar ik had verwacht dat het masker op de binnenkant zou lijken, koos Hema er juist voor om het masker meer op het rozige glazuur van een tompouce te laten lijken. Ook erg leuk!

Er zit meer dan genoeg in het zakje voor één masker. Het masker hoort je een kwartiertje te laten zitten, maar ik heb hem wat langer laten zitten. Sommige plekken waren namelijk nog niet helemaal droog na de aangegeven tijd. Zorg er dus voor dat je het masker gelijk verdeelt, anders krijg je dat delen wel al droog zijn en andere delen nog niet.

Het leuke aan peel-off maskers vind ik, hoe kan het ook anders, het peel-off effect. Ik vind het heerlijk om het masker voorzichtig van mijn huid af te trekken. Zo ook met dit masker. Na het verwijderen voelde mijn huid zacht aan. Hij rook nog lichtjes naar de zoete geur, maar na een tijdje vervloog dat.

Conclusie

Ik vind het tompouce peel-off face mask van Hema leuk. De verpakking is allereerst super schattig. Ook het maskertje zelf lijkt en ruikt alsof het is om op te eten. Het maskertje laat mijn huid zacht achter maar verricht geen wonderen. Het is gewoon een leuk, prima en fijn maskertje. Ik kocht dit masker bij Hema voor 1,75. Wel staat op de verpakking dat dit masker een limited edition is. Dus als je dit masker nog wil scoren, zou ik snel even een kijkje gaan nemen bij Hema.

Wat vind jij van dit soort schattige verpakkingen?

xxx Teddy

6 comments

  • Voor mensen die snel allergisch zijn is dit product niet aan te raden want ik heb hem geprobeerd een paar dagen geleden en toen ik de volgende ochtend wakker werd was m’n hele hoofd warm en kwamen er bultjes op m’n gezicht, die bultjes heb ik nu nog steeds en ik weet niet wanneer ze wegtrekken, het rare vind ik vooral dat ik alleen een allergische reactie kreeg van dit Peel-off masker en niet van andere Peel off maskers van de Hema (ik heb zoiets nog nooit gehad). Dus ik raad aan om het eerst in de binnenkant van je arm te testen want daar kun je precies dezelfde reactie verwachten die je op je gezicht zou kunnen krijgen.

    • Ik heb vandaag ook een allergische reactie gehad op die masker! Alle andere peel-off maskers zijn geen probleem geweest. Maar na aanbrengen van de masker werd mijn gezicht super rood en ik kreeg een erg warm en brandden gevoel in mijn gezicht. Daarna voelde ik me super misselijk en het duurde 3 uur voordat mijn gezicht weer een normale kleur kreeg.

  • Gisteren heb ik samen met mijn dochter dit maskertje gebruikt. We hebben het ook gekocht vanwege de schattigheidsfactor die de verpakking heeft. Na het aanbrengen ontstond er bij mij een branderig gevoel op mijn huid. Ik heb toch het maskertje op laten drogen en er af gehaald. Helaas had ik ook een flinke allergische reactie. Heel huid was rood en gloeiend. Nu ruim een dag later is het wel minder maar nog niet weg.
    Mijn dochter had overigens nergens last van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog