Mijn beauty wishlist oktober 2016

Afgelopen week was ik jarig. Ik heb mijn verjaardag uitgebreid gevierd en hoewel ik het allerleukste aan mijn verjaardag altijd de gezelligheid vind, vind ik de bijbehorende cadeautjes ook niet vervelend. Voor mijn verjaardag heb ik onder andere een aantal cadeaubonnen en geld gekregen. Reden genoeg om eens lekker te gaan (beauty) shoppen! Ik vind het heerlijk om uit te zoeken welke beauty spulletjes ik aan mijn collectie toe zou willen voegen, dus vandaag ga ik eens even lekker materialistisch doen en mijn beauty wishlist aan je laten zien. Benieuwd?

Lime Crime – velvetines red velvet
Sinds het moment dat ik voor het eerst de red velvet velvetine zag op Pinterest, staat hij al op mijn wishlist. Dat is inmiddels alweer een aantal jaar geleden. Deze kleur is zo onwijs mooi en de finish vind ik prachtig. Helaas is dit merk niet verkrijgbaar in Nederland en ik bestel om de een of andere reden niet zo graag make-up via internet. Misschien moet ik maar gewoon eens een uitzondering maken voor dit product.

MAC – lipstick Twig
Ik heb het er wel eens met mijn vriendinnen over. Als geld geen rol zou spelen, zouden we alle MAC lipsticks kopen die er zijn. Behalve de tinten die ons echt niet staan, want dat is natuurlijk zonde. Het is dan ook niet gek dat er een MAC lipstick op mijn wishlist staat. Hoewel er dus enorm veel tinten zijn die ik ooit nog graag aan mijn collectie toe voeg, staat twig op dit moment bovenaan. Twig is een hele mooie, nude tint.

Urban Decay – setting spray
Over dit product hoor ik enorm veel goede verhalen. Ik gebruik iedere dag setting spray én de setting spray die ik op dit moment gebruik is bijna op, dus dit product staat hoog op mijn wishlist. Ik ben namelijk erg benieuwd of dat dit product echt zo’n wondermiddeltje is.

 

Too Faced – grand hotel café
Toen ik dit palette/deze box zag, was ik verkocht. Too Faced vind ik een geweldig merk. Ik geniet nog steeds enorm van mijn chocolate bar palette en wil dan ook graag een mooi palette van dit merk aan mijn collectie toevoegen. Grand hotel café is daar perfect voor! Naast de geweldige verpakking zijn de oogschaduws ook erg mooi. Dit product is helaas ook niet makkelijk verkrijgbaar in Nederland.

MAC – mineralize skinfinish lightscapade
Ik heb op dit moment geen één mineralized skinfinish van MAC. I know, daar moet snel verandering in komen! Hoewel soft & gentle me enorm mooi lijkt, denk ik dat lightscapade beter bij mijn lichte huid past. Gelukkig is lightscapade ook erg mooi. Die staat dan ook op mijn wishlist!

NYX – strobe of genius
Nog een highlighter: strobe of genius van NYX. I love highlighters. Toen ik dit NYX palette voorbij zag komen, nam ik hem gelijk op in mijn wishlist. Ik ben namelijk erg benieuwd naar dit palette! Hij ziet er in ieder geval veelbelovend uit.

Welke beauty producten staan er op dit moment nog op jouw wishlist?

xxx Teddy

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog