Moody monday #29

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 29 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

La viesagista – Real Techniques your picks Berlin set
Ik hoorde altijd al goede verhalen over de kwasten van Real Techniques en sinds ik ze zelf ook heb, kan ik deze positieve verhalen bevestigen. Ik heb zelf een set waar zowel wat gezichtskwasten als oog-kwasten in zaten gekocht. Deze Berlin set lijkt me ook erg fijn! De kwasten zien er super leuk uit én het is een fijne set met handige kwasten.

Miss Sentinelli – in beeld met instagram
Boekjes met tips vind ik altijd enorm handig. Toch koop ik ze niet zo vaak omdat ik denk dat alles wel op het internet te vinden is. Dat is ook vaak wel zo, maar dan moet je er echt zelf handmatig naar op zoek. Soms is het toch wel erg fijn om de juiste informatie allemaal op één plek te hebben. Dit boekje met tips over instagram lijkt me dan ook erg handig.

Belessa – 5x simpele manieren om je blog te verbeteren
Hoewel ik al meer dan 2 jaar bezig ben met bloggen, kan ik nog enorm veel leren. Tips van andere bloggers neem ik dan ook graag met beide handen aan. Kun jij ook altijd tips gebruiken? Check dan even dit artikel van Kelly. Hierin geeft ze je 5 handige tips.

Mints and mangos – Essie gel couture nagellak
Ik hou van nagellak. Het liefst draag ik iedere dag een ander kleurtje op mijn nagels, maar daar heb ik gewoonweg de tijd niet voor. Of in ieder geval, daar maak ik de tijd niet voor. Het liefst koop ik daarom nagellakjes die lekker lang blijven zitten, zodat ik lang mooie nagels heb. Deze van Essie zien er niet alleen super mooi uit, maar zouden ook nog eens lang blijven zitten! Die zet ik op mijn wishlist.

Wil jij ook altijd dat je nagellak zo lang mogelijk mooi blijft?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog