EOS – summer fruit lippenbalsem

Mijn beauty wishlist is behoorlijk lang en soms staan producten hier aardig lang op. Vaak komt dit door de verkrijgbaarheid, want er zijn zo veel mooie producten die lastig verkrijgbaar zijn hier in het kleine Nederland. Maar soms ligt het ook gewoon aan mezelf. De lippenbalsem van EOS was zo’n product. Eerst stond het lange tijd op mijn wishlist, maar was het niet erg makkelijk verkrijgbaar. Maar laatst zag ik dit product gewoon bij Douglas liggen. Ik besloot gelijk even te kijken en rekende eindelijk mijn allereerste EOS lippenbalsem af. Ik streepte hem af van mijn wishlist, testte hem uit en vandaag wil ik hem aan je laten zien. Benieuwd?

De EOS lippenbalsems waren een complete hype. Enorm veel mensen zijn positief over de lippenbalsems en ook beroemdheden gebruiken het graag. Ik heb het idee dat deze hype iets minder aanwezig is dan een aantal jaar geleden, maar mensen nog steeds lyrisch zijn over de EOS lipbalms.

Wat ik altijd het meest opvallend vond aan de EOS lipbalms, is hun schattige verpakking. Waar de meeste van mijn lippenbalsems ongeveer dezelfde verpakking als een lipstick hebben, is dat bij deze lipbalm heel anders. Deze verpakking lijkt namelijk op een klein eitje. De lipbalm heeft een ronde, bolle vorm. Aan de zijkanten zitten een soort kuiltjes, waardoor je het ei gemakkelijk vast kunt houden. Bovenop de dop staan de letters EOS ingedrukt en het felle, roze-rode kleurtje maakt het geheel compleet.

De lippenbalsem zelf heeft ook de ronde vorm van het eitje. Hoe leuk ziet dat er uit! Erg handig ook, want met aanbrengen kun je gemakkelijk over je lippen heen smeren of zelfs beide lippen tegelijk voorzien van een laagje lippenbalsem!

Volgens EOS is hun lippenbalsem 100% natuurlijk. De lippenbalsem is rijk aan antioxidanten, vitamine E, jojoba-olie en shea butter. De lippenbalsem zorgt ervoor dat de vochtbalans van je lippen op peil blijft en daarnaast zou deze lippenbalsem je lippen zijdezacht maken. Klinkt goed! Er zijn verschillende varianten van deze lipbalm verkrijgbaar. Op de website van EOS staat dat er acht verschillende soorten zijn. Via de website van Douglas vind ik er vijf. De kans is dus erg groot dat niet alle varianten gemakkelijk verkrijgbaar zijn in Nederland. Ach, ik vind het allang leuk dat de lippenbalsems nu in Nederland verkocht worden!

In de winkel rook ik even aan de verschillende lipbalms en koos uiteindelijk summer fruit uit. Deze vond ik zelf het lekkerst ruiken. Hij ruikt namelijk heerlijk zoet en fruitig. Gelukkig is de geur niet mierzoet, want dat is niet helemaal mijn ding.

Doordat ik zo veel positieve verhalen had gehoord over deze lippenbalsem, had ik hoge verwachtingen van dit eitje. De lippenbalsem glijdt gemakkelijk over je lippen. De ei-vormige lippenbalsem is niet heel zacht, maar heeft meer de textuur van een wax. Na het aanbrengen ligt er een dun laagje over mijn lippen heen en voelen ze gelijk zacht aan. Ook nadat de lippenbalsem helemaal is ingetrokken, blijven mijn lippen zacht en gehydrateerd aanvoelen. De lippenbalsem voedt mijn lippen dus. Voor mij persoonlijk werkt deze lippenbalsem goed. Wel denk ik dat je enorm pijnlijke en droge lippen hebt, een andere, vettere lippenbalsem gebruiken.

 

Ik vind de summer fruit lippenbalsem van EOS erg leuk. Naast de enorm schattige verpakking, vind ik de lippenbalsem ook erg handig werken. Wanneer ik haast heb, pak ik hem er even snel bij en smeer ik mijn beide lippen tegelijk in. Ook trekt de lippenbalsem vrij snel in en voelen mijn lippen al snel na het aanbrengen zacht aan. De lippenbalsems van EOS zijn onder andere verkrijgbaar bij Douglas voor 5,95 en in verschillende webshops.

Heb jij al zo’n lippenbalsem van EOS?

xxx Teddy

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog