Oktober 2016 in een paar foto’s

Oktober is alweer bijna halverwege. Ik merk dat het steeds kouder aan het worden is en daar moet ik echt nog even aan wennen. Mijn dikke sjaal heb ik alweer standaard om en ook mijn rits trek ik nog een stukje hoger als ik zie dat het maar 6 graden is ’s ochtends wanneer ik op de fiets stap. Toch heb ik mijn handschoenen nog niet aangetrokken. Puur uit principe, dat dan weer wel. Want stiekem zou ik het wel fijn vinden, maar  hey, het is pas oktober! Het ergste moet nog komen… Vandaag wil ik met een paar foto’s terugblikken op het begin van deze maand. Benieuwd?

Nu ik in Utrecht woon, zie ik mijn (ex)buurmeisjes een stuk minder. Jammer, want ik kan het erg goed met ze vinden! Wat wel weer heel leuk is, is dat ik af en toe ineens een berichtje krijg: “Toevallig in Utrecht?” Laatst ging mijn buurmeisje shoppen in Utrecht en besloten we tussendoor samen te lunchen. Erg gezellig!

1 oktober vierde ik met mijn familie mijn verjaardag. 5 oktober was ik namelijk jarig. Toen werd ik alweer 21. Mijn moeder maakte voor het feest deze heerlijke appeltaart! Jum!

Helaas moest ik deze maand flink aan de bak voor mijn studie. Ik had een tentamen waar ik echt veel voor moest doen en ik moest tussendoor ook nog veel stukken lezen voor mijn andere vak. Daarom zag het begin van de maand er voor mij vooral zo uit. Gelukkig kwam onze kat er gezellig bij zitten.

4 oktober had ik niets speciaals gepland. Ik deed alvast wat voor mijn tentamen en ineens kreeg ik een berichtje van mijn vriendinnen dat ze uit gingen eten. Gezellig! We gingen uit eten bij Florin in Utrecht. Daar werkt een vriendin van ons én is een gerecht op dinsdag maar 6 euro. Leuk!

Op 5 oktober was ik dan echt jarig. Na een ochtend college, ging ik terug naar huis om samen met mijn ouders, broertje en vriend uit te gaan eten. We hebben heerlijk gegeten en het super gezellig gehad. Ook kreeg ik van iedereen mijn cadeautjes, waardoor ik me extra jarig voelde!

Helaas was het daarna weer snel gedaan met de feeststemming, want ik moest weer veel leren voor mijn tentamen… Vandaar dat het ook wat rustiger was op mijn blog. Ik had het gewoon echt even druk met mijn tentamen. Ik wilde wel veel aan A Beauty Day doen, maar had er gewoon de tijd niet voor. Gelukkig is mijn tentamen nu voorbij en kan ik weer volop aan de gang voor A Beauty Day. Volgende keer moet ik van mezelf iets beter plannen, oeps.

Zaterdag 8 oktober ging ik samen met mijn ouders, broertje en vriend naar de verjaardag van mijn oom. Hij had een zaal afgehuurd en een Dj ingehuurd, want hij werd 50! We hebben het super gezellig gehad met z’n alle en alles was echt goed geregeld. Aan het eind van de avond kwam deze awesome snack-muur de zaal in gereden. Daar moest ik natuurlijk even een foto van maken.

Donderdag 13 oktober ging ik samen met mijn vriend naar het gouden televizier-ring gala. Hij had me voor mijn verjaardag namelijk kaartjes gegeven voor dit evenement, lief! Super gaaf ook om eens mee te maken! We hebben een hele gezellige avond gehad samen en onze ogen uitgekeken.

Aan het einde van de show wisten we ook gelijk wie de winnaar was van de gouden televizier ring: Floortje met haar programma Floortje naar het einde van de wereld. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet alles heb gezien van het programma, maar het wel echt een goede en terechte winnaar vind! Gefeliciteerd!

Wat heb jij begin oktober gedaan?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog