Blogger dilemma tag

Twijfelen kan ik echt over alles. Ik ben dan ook zo iemand die om de haverklap een dilemma heeft. Mijn vriendinnen kunnen dit waarschijnlijk wel bevestigen. Eens in de zoveel tijd begint mijn berichtje met: Girls, ik heb een dilemma… Of het nou gaat om een jurkje wat ik wel of niet moet kopen of om wat ik moet eten: ik maak er een dilemma van. Wanneer ik zelf nergens mee in de knoop zit, zadel ik mijn vrienden of mijn vriend graag op met de meest gekke dilemma’s. Want eerlijk, ik vind het oprecht interessant of iemand liever nooit meer chocolade of nooit meer chips zou eten. Of bijvoorbeeld nooit meer broeken of jurkjes zou dragen. Laatst kwam ik bij Vera de blogger dilemma tag tegen. Ik vond hem zo leuk, dat ik hem besloot in te vullen. Vandaag geef ik dus zelf antwoord op wat dilemma’s. Benieuwd?

Nooit meer tekst of nooit meer foto’s op je blog?
Pfoeh, dit vind ik gelijk een lastige. Zonder foto’s is een artikel gelijk minder sprekend. Maar zonder tekst kan ik helemaal niet bloggen. Hoewel ik het er moeilijk mee zou hebben, zou ik toch kiezen voor nooit meer foto’s. Ik vind schrijven te leuk en foto’s kan ik ook altijd uploaden via Instagram.

Altijd een huilbui als je je blog bezoekt of altijd 30 minuten moeten wachten op je blog?
30 minuten wachten! Sowieso. Ik check mijn blog namelijk meerdere keren per dag. Als ik dan iedere keer zou moeten huilen, wordt ik waarschijnlijk niet meer blij van bloggen.

Je blog bestaat voor een groot gedeelte uit advertenties of je kunt niet meer reageren op de reacties die je ontvangt.
Dan zou ik kiezen voor advertenties. Ik vind het namelijk fijn dat ik op comments kan reageren. Wanneer ik dat niet meer zou kunnen zou ik geen vragen meer kunnen beantwoorden of iemand kunnen bedanken voor een lieve comment.

Geen social media of geen mailbox?
Geen mailbox! Social media vind ik namelijk te leuk én je kunt elkaar ook contacten via social media door elkaar een berichtje te sturen.

Je foto’s zijn onwijs wazig of je hebt altijd witregels tussen de zinnen op je blog.
Ik ben geen fan van wazige foto’s, dus ik denk dat ik me daar eerder aan zou irriteren dan aan witregels. Misschien maakt dat het juist ook lekker overzichtelijk. Dus ja, ik zou voor witregels kiezen.

Je artikel blijft maximaal 12 uur staan op je blog of je mag maar twee uur in de week bloggen.
Oei, weer een lastige! Hoewel ik het enorm zonde zou vinden als mijn artikel maar 12 uur online staat, kies ik toch voor die optie. In twee uur krijg ik namelijk niet echt veel gedaan, wat zou betekenen dat ik veel minder blogs online zou kunnen plaatsen. Daarnaast vind ik bloggen enorm leuk, dus zou ik het echt niet ‘maar’ twee uur in de week willen doen!

Je mag niks persoonlijks kwijt op je blog of je layout is heel simpel en wit.
Dan heb ik liever een simpele layout. Ik vind het enorm fijn om soms dingen van me af te schrijven of mijn persoonlijke foto’s te delen. Een simpele witte layout zorgt er misschien juist voor dat alles lekker overzichtelijk is!

WordPress of Blogger houdt geen spam tegen of Bloglovin’ werkt niet.
Dit vind ik zelf echt een lastige. Ik gebruik Bloglovin’ namelijk vaak om de blogs die ik volg bij te houden. Maar als spam niet tegen wordt gehouden, is het complete chaos op mijn blog. Ik denk dat ik er dan toch voor kies dat Bloglovin’ niet meer werkt. Dan maak ik wel een favorieten-mapje met blogs die ik vaak bezoek.

Je artikelen moeten altijd rijmen of je hoort alleen maar negativiteit in je hoofd als je een artikel schrijft.
Ik denk dat ik dan toch voor het rijmen ga. Ik ben iemand die van zichzelf al snel negatief over zichzelf gaat denken en als ik dat ook nog eens constant hoor, denk ik dat ik het aardig moeilijk vind om nog vrolijke posts te schrijven. Rijmen is ook wel een uitdaging! Misschien wordt ik dan heel goed in gedichten schrijven voor surprises.

Je moet reclame maken over je blog aan iedereen die je spreekt op een dag of je moet elke dag een shit aan met: ‘bezoek mijn blog (naam van je blog)’.
Beiden vind ik niets, maar als het moet: het shirt dan maar! Ik hou enorm veel van mooie jasjes, dus dat is dan gelijk een goed excuus om die veel in te slaan!

Zou jij voor nooit meer tekst of nooit meer foto’s kiezen?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog