The Body Shop – papaya shower gel

The Body Shop is een winkel waar ik graag binnen loop. Ze hebben de meest lekkere body butters, maar ook hun andere verzorgingsproducten vind ik erg fijn. Zo kocht ik een tijdje terug de papaya shower gel in de sale. De papaya geur vind ik namelijk heerlijk. De eerste body butter die ik kocht had die geur. Die is helaas op en de papaya geur verdween uit de schappen. Ik baalde, maar vond al snel een geur die ik ook lekker vond: de perzik lijn! Maar ook die geur is nu niet meer te koop. Toch kom ik beide geuren af en toe nog in de sale tegen. Tja en dan kan ik het niet laten om er iets van te kopen. Vandaag wil ik de papaya shower gel aan je laten zien. Benieuwd?

De shower gel heeft een vrij simpele verpakking. De fles is gemaakt van transparant plastic en op de voorkant staat met witte letters om welk product het gaat. Daarboven is een afbeelding te zien van een papaya. De shower gel heeft een leuke, oranje kleur. Hierdoor is het geheel net wat vrolijker.

Volgens The Body Shop zorgt deze shower gel voor een frisse, schone, zachte en subtiel geparfumeerde huid. De shower gel bevat geen zeep, maar schuimt wel. Daardoor is dit product geschikt voor elk type huid. Klinkt goed!

De papaya geur is lekker fruitig. Daar hou ik wel van. Hij is gelukkig niet mierzoet, maar hij is wel een beetje zoet. De shower gel schuimt wel, maar niet heel veel. Dat vind ik fijn werken. Dat hij zeeploos is, vind ik ook prettig. Hierdoor is de shower gel zacht voor mijn huid en droogt deze niet uit. Na het douchen voelt mijn huid dan ook fijn aan en niet trekkerig. Ook ruik ik subtiel nog naar de papaya geur.

Ik vind de papaya shower gel van The Body Shop heerlijk. De geur is lekker en ook de shower gel zelf is erg fijn. Hij schuimt een beetje, maar droogt mijn huid niet uit. Ik kocht de papaya variant in de sale. Helaas is deze geur dus niet meer in het vaste assortiment verkrijgbaar, maar de kans is groot dat je hem tijdens de sale tegen komt. Een shower gel kost normaal gesproken 7 euro.

Heb jij wel eens een shower gel van The Body Shop gebruikt?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog