3x makkelijke, feestelijke kapsels + winactie

Allereerst wil ik je hele fijne kerstdagen wensen! Vandaag is het namelijk alweer eerste kerstdag. Vandaag ga ik bij mijn vriend en zijn familie kerst vieren. Ik trek daarom mijn mooie jurk aan, maak een mooie party look én doe mijn haar. Ik ben geen ster met kapsels, dus vaak laat ik het achterwege. Dit jaar doe ik toch wel wat met mijn haar. Zenner heeft namelijk enorm veel leuke haar accessoires waarmee je gemakkelijk een feestelijk kapsel kunt maken! Vandaag laat ik je daarom 3 makkelijke en feestelijke kapsels zien. Ook heb ik aan het eind van dit artikel nog een hele leuke winactie voor je! Benieuwd?

Hierboven zie je de drie accessoires waar ik de kapsels mee gemaakt heb. Deze komen uit de Sensitive collectie van Zenner. Dit is de wintercollectie van Zenner en deze bevat allerlei witte, zachtroze en frisse grijstinten. Kant, bloemen en transparante materialen komen in deze collectie voor. Deze collectie ligt vanaf januari in de winkels.

Het eerste kapsel heb ik gemaakt een grote clip. Deze clip heeft mooie glittersteentjes en bloemetjes, waardoor hij erg feestelijk is. Ik heb aan de voorkant twee grote plukken haar gepakt, deze naar achteren gedaan en vastgezet met deze clip. Heel simpel, maar toch erg mooi!

Het tweede kapsel is ook heel gemakkelijk en snel. Dit kapsel is vooral erg fijn voor tijdens het eten. Zo weet je zeker dat je haar niet in het eten gaat hangen! Voor dit kapsel maakte ik een simpele, hoge staart. Om het kapsel feestelijk te maken, deed ik een speciaal elastiekje in mijn haar. Aan dit elastiekje zit een zilveren bloem, wat het geheel toch erg feestelijk maakt!

Het laatste en derde kapsel bevat iets meer stapjes dan de eerste twee, maar is alsnog heel makkelijk en snel. Als eerste pak je twee plukken van je voorkant van je haar. Deze draai je en zet je achter vast met een feestelijk clipje. Dit kapsel is ook heel erg leuk als je hetzelfde doet, maar dan twee vlechtjes maakt en deze vastzet!

Een mooi kapsel maken is niet altijd even makkelijk als je hiervoor geen mooie haar accessoires in huis hebt net zoals ik. Daarom en omdat het kerst is natuurlijk, heb ik een enorm leuke winactie. Ik mag namelijk drie leuke haar accessoires van Zenner aan iemand weggeven! De drie waar het om gaat kun je op de foto hierboven zien. Het is heel makkelijk (en geheel gratis) om mee te doen. Het enige wat je moet doen is:

  1. een reactie achterlaten op dit artikel met een geldig e-mailadres
    (Hierdoor kan ik contact met je opnemen als je gewonnen hebt)
  2. A Beauty Day volgen via 1 van mijn social media kanalen (Facebook of Instagram)

Natuurlijk mag je mij ook via allebei de kanalen volgen, dat geeft je ook gelijk een extra kans om te winnen! Ik zou zeggen, doe mee en wie weet kan ik jou binnenkort blij maken met deze leuke haar accessoires van Zenner!

De winactie duurt 10 dagen, dus loopt tot en met 3 januari. De winnaar krijg daarna persoonlijk bericht van mij. Wanneer ik binnen twee dagen geen reactie krijg van de winnaar, wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Hoe draag jij je haar tijdens deze feestdagen?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

16 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog