My Christmas playlist

Morgen is het alweer kerst! Deze hele maand leef ik er alweer een beetje naar toe. De gezelligheid en de relaxte sfeer, daar heb ik gewoon enorm veel zin in! Om echt in de kerstsfeer te komen, zet ik graag een Christmas playlist op. Vaak klik ik er gewoon eentje aan op Spotify, maar ik heb zo mijn favoriete nummers. Vandaag wil ik daarom mijn top 5 kerstnummers van dit jaar aan je laten zien. Benieuwd?

Coldplay – Christmas lights
Coldplay vind ik een enorm goede band. Hun kerstnummer Christmas lights is ook weer goed geslaagd! Ik zou zeggen, luister hem gewoon even als je hem nog niet kent. Hij is namelijk echt leuk!

Mariah Carey – All I want for Christmas is you
Dit nummer kan natuurlijk niet ontbreken. All I want for Christmas is you is echt een klassieker en de kans is groot dat je deze dan ook kent. Wanneer ik dit nummer op de radio hoor, krijg ik echt een kerstgevoel.

Michael Bublé – The more you give  
Michael Bublé heeft veel leuke kerstnummers die ik graag luister. Dit jaar merk ik dat ik vaak het nummer The more you give opzet omdat het zo’n vrolijk deuntje heeft. Hier ga je bijna spontaan van dansen.

The overtones – This Christmas
Van dit nummer kon ik helaas geen goede video op YouTube vinden, zo jammer. Dus wil je het nummer goed beluisteren, doe dat dan echt even via Spotify! The overtones kende ik zelf nog helemaal niet, maar toen ik dit nummer hoorde, zocht ik ze gelijk even op. Wat een gezellig nummer is dit!

Train – Shake up
Hoewel ik dit nummer in mijn kerst playlist van 2 jaar terug ook al liet horen, wilde ik hem er toch bij doen. Dit nummer is denk ik wel mijn all-time favorite als het gaat om kerstliedjes. Hier word ik echt spontaan blij van. Ja, hier krijg ik extra zin in kerst van!

Welke liedjes zet jij graag op tijdens de kerstdagen?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog