Mijn Aliexpress aankoopjes #3

Sinds ik Aliexpress ontdekt heb, bestel ik er regelmatig wat. Ik vind het heerlijk om lekker te neuzen tussen alle spulletjes, veel waarvan ik het bestaan niet eens wist. Een tijd terug bestelde ik weer wat dingetjes. Nu, iets meer dan een maand later, heb ik alles binnen. Dat is wel altijd het nadeel, dat je er echt even op moet wachten. Wel is het na een maand altijd weer een cadeautje, want ik weet vaak niet meer precies wat er in het pakketje zit. Vandaag wil ik je dan ook laten zien wat ik de afgelopen tijd bestelde bij Aliexpress. Benieuwd?

Papieren cadeauzakjes – 1,75
Op mijn studentenkamer heb ik geen rollen inpakpapier. Ik heb het niet vaak nodig en het staat zo in de weg. Toch vind ik het wel leuk wanneer ik een kleinigheidje voor iemand heb, dit leuk ingepakt is. Toen ik deze cadeauzakjes tegenkwam op Aliexpress besloot ik ze dan ook te bestellen. Ik koos voor deze met mintgroene streepjes. Zijn ze niet schattig?

Camera sleutelhanger – 1,26
Aan mijn sleutelbos hing al een tijdje een super schattig Minion. Helaas brak deze een tijd geleden af en had ik nog steeds geen vervanger gevonden. Op Aliexpress kwam ik de perfecte vervanger tegen: deze leuke sleutelhanger in de vorm van een camera! Ook stond er in de beschrijving dat er een lampje op zat als je het knopje indrukte. Leuk! Helaas maakt de sleutelhanger ook een irritant klik-geluid als je het lampje indrukt, dus dat gebruik ik eigenlijk nooit.

Washi tape met katten – 1,34
Washi tape was een tijd geleden helemaal hot. Volgens mij nu nog steeds wel, maar toen die hype begon, keek ik er eigenlijk niet naar om. Zonde, want nu ik zelf een paar van deze leuke tape-jes heb, ben ik helemaal om! Ik bestelde via Aliexpress deze met katten. Hoe leuk is die! Ik heb mijn agenda er gelijk mee opgevrolijkt toen ik hem binnen kreeg. Helaas kan ik het precieze rolletje wat ik bestelde niet meer vinden, maar er zijn vast genoeg anderen als je zoekt op washi tape cats.

Washi tape met make-up – 1,53
Ook bestelde ik dit rolletje tape. Dit rolletje is wat dikker dan de vorige en er staan allerlei make-up producten op. Dat is dus echt iets voor mij. Hoe leuk!

Gekleurd tape set van 5 – 1,36
Omdat ik toch bezig was, bestelde ik ook deze set van 5 rolletjes tape. Dit is geen washi tape, maar gewoon een soort papieren tape met een leuk motiefje. Ook hier heb ik mijn agenda al helemaal mee opgevrolijkt.

Zoals je misschien kunt merken ben ik weer helemaal in mijn nopjes met mijn nieuwe aankoopjes. Of ik alles echt nodig heb? Dat dan weer niet, maar of ik er blij van word? Dat wel! Alle items zijn gewoon leuk om te hebben en kun je bijna niet laten liggen voor die mooie prijsjes.

Bestel jij wel eens wat via Aliexpress?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog