Cadeautips voor hem #2

Vandaag is mijn vriend jarig! Hoewel het ieder jaar weer een opgave is om een leuk en vooral origineel cadeau te bedenken, wist ik dit jaar al snel wat ik hem wilde geven. Wel heb ik altijd het idee dat een cadeau kopen voor vrouwen veel makkelijker is. Met sieraden of make-up zit je al snel goed. Maar voor mannen die niet van sieraden houden is het echt niet gemakkelijk. Herkenbaar? Dat komt dan goed uit, want vandaag wil ik je 10 cadeautips geven voor hem. Handig voor als je ook een verjaardagscadeautje zoekt of misschien wel op zoek bent naar het perfecte cadeau voor kerst. Benieuwd?

1. Netflix abonnement
Ik hou van Neflix en mijn vriend ook. Wanneer we tijd hebben, kijken we graag samen een serie of film. Ben je van plan wat meer uit te geven, dan kun je de persoon in kwestie een Netflix abonnement geven. Misschien kun je er dan zelf ook nog een beetje van mee genieten!

2. Dagje samen uit
Een dagje samen weg is ook altijd een goed idee. Ga een dagje naar de dierentuin, schaatsen of bezoek een mooie stad. Er zijn enorm veel opties en ik weet zeker dat diegene zo’n persoonlijk cadeau enorm leuk vindt.

3. Uit eten
Wanneer er bij ons in de familie iemand jarig is, hoort uit eten er echt een beetje bij. Wij vinden dat ook gewoon enorm leuk om te doen. Ook een etentje is een enorm leuk cadeau om aan iemand te geven! Ga naar zijn favoriete restaurant of neem hem juist eens ergens anders mee naar toe.

4. Stoere armband
Vindt de persoon in kwestie sieraden leuk, dan kun je voor een stoere armband of ketting gaan. Je zou ook nog een mooie ring kunnen kiezen en daar iets in laten graveren, zodat het echt jouw persoonlijke cadeau is.

5. Mooie riem
Een mooie riem komt bij mannen altijd van pas. Heeft hij nog geen goede riem of kan hij er nog wel eentje gebruiken? Dan is dit echt het perfecte cadeau!

6. Weekendje weg
Het kan ook enorm leuk zijn om een weekendje weg aan iemand te geven. Bezoek samen een mooie stad in het buitenland of boek een weekendje in een mooi hotel in Nederland. Ergens samen heen is altijd erg fijn!

7. Mooi kledingstuk
Mannen staan er vaak om bekend dat ze niet de allerbeste smaak hebben. Herken je dit? Grijp dan je kans en koop voor zijn verjaardag een mooi kledingstuk (of gelijk een heel setje) zodat hij er in ieder geval op zijn verjaardag goed uitziet!

8. Massage
Hoewel de meeste mannen niet zo met beauty en wellness bezig zijn, vinden ze het vaak niet erg om gemasseerd te worden. Boek samen, of alleen voor hem, een massage! Ik weet zeker dat zo’n massage ervoor zorgt dat hij zich weer helemaal relaxt voelt.

9. Spotify abonnement
Waar ik vroeger al mijn liedjes via YouTube luisterde, doe ik dat nu via Spotify. Heeft de persoon in kwestie nog geen Spotify? Dan is een abonnement een heel leuk cadeau. Ook kun je Spotify cadeaukaarten kopen, waarmee je een bepaalde tijd een abonnement kunt nemen. Je kunt het dus zo duur maken als je zelf wil!

10. Handige tool of apparaat 
Mannen staan erom bekend dat ze van electronica en apparaten houden. Heeft degene in kwestie bijvoorbeeld nog geen scheerapparaat, boormachine of moet hij altijd een schroevendraaier-set lenen bij iemand? Dan kun je zoiets aan hem geven!

Wat geef jij een man graag als cadeau?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog