Kurhaus spa & beauty opening

Vrijdag 9 december mocht ik voor Kelly naar de opening van Kurhaus spa & beauty in Scheveningen. Het Kurhaus is een prachtig hotel wat door al zijn luxe een echte trekpleister is. Nu hebben ze, naast een hotel, ook een prachtige wellness geopend. Het Kurhaus kende ik al wel, maar dat zij een spa & beauty hadden of hier mee bezig waren, wist ik nog niet. Ik was dan ook erg benieuwd naar het resultaat! Vandaag wil ik je door een verslagje een idee geven van wat Kurhaus spa & beauty precies is en hoe het eruit ziet. Benieuwd?

Bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen, met de vraag of ik wat te drinken wilde. Mijn jas werd aangenomen en eenmaal binnen, voelde ik me gelijk prettig. Er stond rustgevende muziek op, het was lekker warm en er hing een hele relaxte sfeer. Na een korte introductie kregen we een rondleiding en uitleg van alle faciliteiten, waarbij ik mijn ogen uitkeek.

We begonnen bij het zwembad. De spa & beauty heeft een klein zwembad, met een adembenemend uitzicht op de Noordzee en de pier van Scheveningen. Ook kun je naar buiten, een soort terras op. Hier is het uitzicht nog mooier. Toen ik er was, was het wel een beetje mistig, maar dat vond ik juist wel passen bij de relaxte sfeer van de spa & beauty.

In de spa & beauty heb je drie verschillende sauna’s: een Finse-, infrarood- en stoom sauna. De hotelgasten mogen gratis gebruik maken van alle spafaciliteiten. Wil je nou een dagje wellness en niet in het hotel overnachten? Dat kan natuurlijk ook! Wanneer je een behandeling boekt bij Kurhaus spa & beauty, mag je ook gratis gebruik maken van alle spafaciliteiten. Natuurlijk kun je ook alleen naar de sauna of het zwembad, daar betaal je dan los voor.

Om af te koelen kun je onder een van deze prachtige douches gaan staan.

Naast afkoelen in het zwembad en relaxen in de sauna, kun je ook een behandeling boeken bij de spa & beauty. Het Kurhaus doet massages, manicures, pedicures én gezichtsbehandelingen. Ze zijn dus van alle markten thuis! Ook hebben ze naast gewone behandelkamers een duo-behandelkamer, waar je samen met iemand een behandeling kunt doen. Leuk voor als je met een vriendin, je partner of bijvoorbeeld je moeder een behandeling wil boeken! Voor de behandelingen gebruiken ze allerlei mooie merken, waaronder Anastasia, OPI, Karaja, Cinq Mondes en hun eigen lijn Amrâth.

De spa & beauty biedt allerlei verschillende massages aan, die ook op maat gemaakt kunnen worden. Hierbij wordt volledig rekening gehouden met wat de klant fijn vindt of wil. Misschien raadt je het al: om de dag helemaal in stijl af te sluiten, kreeg ik na de rondleiding en uitleg over alle faciliteiten een heerlijke massage. Na deze fijne massage kreeg ook mijn make-up een touch-up, omdat deze een beetje was gesleten door de handdoek waar ik met mijn hoofd op lag. Dat is erg fijn als je daarna nog ergens heen moet!

Kurhaus spa & beauty is echt een prachtige wellness. Alles is groots en luxe opgezet. Er is veel enorm veel keuze en alles ziet er op en top uit. Ben je benieuwd geworden of wil je een behandeling boeken? Dan kun je voor meer informatie en alle prijzen terecht op de website van het Kurhaus.

Heb jij wel eens een massage gehad?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog