Moody monday #34

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 34 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Lindsey Beljaars – Etos limited edition kerst collectie
Ook Etos heeft dit jaar een speciale kerstcollectie. Wat ziet hij er goed uit! Hoewel ik de producten al in de winkels zag liggen, wist ik nog niet hoe ze er op swatches uitzagen. Deze review van Lindsey heb ik dan ook aandachtig gelezen. Ben jij ook benieuwd naar alle mooie producten uit deze collectie? Check dan deze review.

Curvacious – HEMA midnight collectie
Hoewel ik van veel make-up merken weet dat ze een speciale kerstcollectie uitbrengen, wist ik dat van HEMA nog niet. Ik was dan ook blij verrast toen ik deze collectie voorbij zag komen! De producten zijn ook zo leuk vormgegeven allemaal. Ben je net als ik enorm nieuwsgierig naar deze collectie, dan raad ik je aan zeker dit artikel even te lezen!

Esmée lifestyle – 6x hoe ik mezelf warm hou als koukleum
Dit artikel is echt voor mij gemaakt. Ik ben een enorme koukleum en heb het in de winter altijd koud. Mijn vriendinnen en familie kijken me dan ook regelmatig gek aan als ik, terwijl de verwarming hoog staat, nog steeds aangeef het koud te vinden. Deze tips komen voor mij dan ook zeker van pas. Misschien ook voor jou?

Zazazoo – Sleek say the magic word set
Ik hou van matte lip creams, al heb ik er nog niet heel veel. Deze review van Jolanda zorgde er gelijk voor dat deze van Sleek op mijn wishlist staan. Hoe mooi is deze set! Ook is dit echt een perfect cadeau voor iemand die van beauty houdt.

Wordt jij ook zo blij van al die kerstcollecties?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog