5x de leukste kerstfilms

Merry Christmas! Vandaag is het alweer tweede kerstdag. De kans is groot dat je vandaag vrij bent en wat gezelligs gaat doen met je gezin of familie. Ik ga vandaag bij mijn vriend en zijn familie eten. Heel erg gezellig! Na het eten zijn we waarschijnlijk een beetje moe en ploffen we op de bank voor een leuke kerstfilm. Er zijn zo veel kerstfilms tegenwoordig, dat het soms moeilijk kan zijn om er eentje uit te kiezen. Vandaar dat ik je vandaag 5 tips wil geven voor de leukste kerstfilms die je vandaag (of morgen natuurlijk) nog zou kunnen kijken. Benieuwd?

1. Love actually
Love actually is echt mijn favoriete kerstfilm ooit. Ik heb hem al meerdere keren gezien en hij blijft zo leuk! In deze film volg je meerdere stelletjes naar hun zoektocht in de liefde. Als je deze film nog nooit hebt gezien, raad ik hem je zeker aan. Ook als je deze film al wel hebt gezien, kan het geen kwaad om hem nog een keer te kijken!

2. The holiday
Ook the holiday staat in mijn favorieten als het om kerstfilms. In the holiday wisselen twee vrouwen van huis omdat ze van hun dagelijkse problemen met mannen af willen. Maar tijdens hun tripje ontmoeten ze beiden een andere man. Het verhaal is enorm leuk en hoewel je stiekem al kunt voorspellen hoe de film gaat aflopen, is hij erg leuk. Daarnaast is Cameron Diaz ook één van mijn favoriete actrices.

3. ELF
Als je met je hele familie een film gaat kijken, raad ik je de film ELF aan. Deze comedy is geweldig om tijdens de kerstdagen te kijken. Buddy ontdekt in de film dat hij eigenlijk geen elf is, terwijl hij wel tussen de elfen opgegroeid is. In deze film gaat hij op zoek naar zijn echte vader.

4. Ghost of girlfriends past
De film ghost of girlfriends past is ook onwijs leuk om tijdens kerst te kijken. Deze film is een soort vernieuwde versie van a christmas carol. Connor, de hoofdrolspeler, is een enorme player. Drie geesten uit het verleden komen hem wijzen op zijn fouten in zijn liefdesleven en hoe hij gaat eindigen als hij op deze manier door zou gaan.

5. Four christmasses
Last but not least: four christmasses. Het stel uit deze film probeert ieder jaar het vieren van kerst met de familie te vermijden, maar dat lukt ze niet meer als alle vluchten naar het buitenland geannuleerd zijn. Hierdoor moeten ze vier keer op bezoek bij familie, wat voor hilarische taferelen zorgt.

Ga jij een film kijken tijdens de kerstdagen?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog