Sylvie – nails

Het liefst heb ik mijn nagels iedere dag netjes gelakt. Toch komt dit er niet van. Nagels lakken is bij mij altijd een klusje waar ik echt even de tijd voor moet nemen. Je moet het netjes aanbrengen, laten drogen en nog een laagje aanbrengen. Als ik het te snel wil doen, gaat het fout. Soms wil ik wel nagellak op, maar heb ik gewoon geen tijd om mijn nagels te lakken. Een tijd geleden zag ik hier de perfecte oplossing voor: nagelstickers. Bij de Beautygloss party van afgelopen jaar kocht ik twee setjes van Sylvie nails nagelstickers bij de stand van Fogan. Ik heb laatst (eindelijk) een setje gebruikt en wil je hier vandaag mijn mening over geven. Benieuwd?

De verpakking vind ik niet heel bijzonder. Het kartonnetje is makkelijk open te maken en je ziet door het open stukje heel duidelijk om welke kleur stickers het gaat. Wel vind ik het een beetje overdreven dat Sylvie zo groot op het pakje staat. Ik snap dat het haar stickers zijn, maar de nadruk had ook gelegd kunnen worden op de nagelstickers in plaats van op haar.

De nagelstickers zouden makkelijk aan te brengen zijn zonder gedoe of geknoei. Daarnaast zouden ze goed blijven zitten. Achter op het kartonnetje staat een korte uitleg over hoe je de nagelstickers het beste aan kunt brengen. Ik heb twee varianten van de Sylvie nails gekocht: eentje met een kanten opdruk en een variant met een berry kleur. Ik koos voor de kanten opdruk om te proberen.

In het kartonnetje zit een velletje met de nagelstickers en een nagelvijl. Het zijn enorm veel nagelstickers in allerlei maten, waardoor de kans groot is dat er genoeg stickers zijn die bij jouw nagels passen. Ik vind het fijn dat er genoeg verschillende maten in het pakje zitten, want het is enorm zonde als jouw maat er niet tussen zit. Ik had dan ook geen moeite met het uitkiezen van de juiste maat.

Hierboven kun je de stickers op mijn nagels zien. Ik kan nergens een naam vinden, maar dit is de variant met een kanten opdruk. Het aanbrengen van de stickers gaat makkelijk. Je zoekt de goede maat uit, plakt ze op en vijlt het overtollige randje eraf. So far, so good. Maar het netjes glad krijgen van deze stickers is nogal een klusje. Zoals je hierboven kunt zien is het me niet gelukt om de stickers egaal op mijn nagels te krijgen. Er zitten vouwen in en sommige stukjes zijn scheef.

Ik had het idee dat de stickers stevig op mijn nagels zaten. Ik had ze dan ook goed aangedrukt. Helaas verloor ik na een paar uur al mijn eerste sticker. Ik bracht hem opnieuw aan en tot mijn verbazing bleven alle stickers toen wel op z’n plek. Ik heb daarna ongeveer 2,5 dag met de stickers op mijn nagels gelopen. Toen lieten ze aan de randjes los en bleef ik overal achter haken.

De nagelstickers zijn wel enorm makkelijk te verwijderen. Hoewel ze goed vast geplakt zitten, kun je ze zo van je nagels aftrekken wanneer je wil. Ze laten geen lijmresten achter, iets wat ik echt een groot pluspunt vind. Wel waren sommige van mijn nagels wat droog na het verwijderen van de stickers, maar dat was op te lossen door ze in te smeren met een crème.

Ik vind het idee en de printjes van de Sylvie nails erg leuk, maar het concept zelf had van mij ietsjes beter gemogen. De stickers blijven op zich wel goed zitten, maar toch verloor ik er op dag één al eentje en kreeg ik ze niet netjes zonder ribbels aangebracht. Wel bleven de stickers (op die ene nagel na) 2 dagen goed zitten. Mijn pakje met de berry tint laat ik voor nu nog even in de kast liggen. Misschien dat ik hem ooit draag als ik een leuk feestje heb, maar zo tussendoor zal ik hem niet zo snel meer pakken denk ik. Ik kocht deze nagelstickers voor 1,- per pakje op de Beautygloss party bij de stand van Fogan.

Gebruik jij wel eens nagelstickers?

xxx Teddy

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog