December 2018 in een paar foto’s

december in een paar foto's

Wanneer december op z’n eind loopt, vind ik dat altijd zo anders voelen dan bij andere maanden. Logisch ook, want als december voorbij is, is het jaar ook voorbij. Ik vind december altijd een vervelende maand als het gaat om het weer, maar wel een hele gezellige maand door alle feestdagen en lampjes buiten. Afgelopen maand was ik weer erg druk met mijn stage, maar had ik ook genoeg vrije tijd om lekker naar de Ikea te gaan, me kapot te lachen bij een theatervoorstelling en heerlijk uit te eten voor de verjaardag van mijn vriend. Oh en niet te vergeten om de Kerstdagen uitgebreid te vieren. Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe mijn december was. Benieuwd?

Net als in november was ik deze maand druk met stage en het volgen van vakken op de universiteit. Gelukkig hoefde ik deze periode maar één keer per week richting Nijmegen voor mijn studie, dus ik zat niet zo veel in de trein. Toch vind ik het soms wel even lekker zo’n treinritje. Ik zet een muziekje op en scroll even door mijn Instagram. Best relaxed!

Halverwege deze maand ging ik naar de Ikea! In januari ga ik namelijk verhuizen en ik wilde wat inspiratie opdoen. Meubels heb ik tijdens dit shoptripje nog niet gekocht, omdat ik die dan mee zou moeten verhuizen, maar ik heb al wel wat keukenspullen gekocht waarvan ik wist dat ik ze wilde. Oh ik heb er zo veel zin in!

Voordat december was begonnen vertikte ik het om mijn dikke truien al uit de kast te halen. Maar nu moest ik er toch echt aan geloven. Een tijdje terug kocht ik deze trui met panterprint waar ik nu heel blij mee ben. Hij is van Costes en is zo lekker warm en fluffy! Ik kom de winter wel door hoor met deze trui.

Deze foto deelde ik al op Instagram, maar die moet ik hier ook nog even delen. Toen het deze maand sneeuwde, was ik niet de enige die heel blij was. Het was Joost z’n eerste keer in de sneeuw, dus die was extreem blij. We konden het niet laten om gelijk even een Kerstige foto van hem te maken. Is ie niet schattig geworden? Kijk ook vooral naar die rolletjes vel bij z’n poten. Zo cute.

Mijn vriend en zijn beste vriend kunnen enorm lachen om Rundfunk. Zelf vind ik het ook wel grappig, maar soms ook echt wel te grof. Maar toen ze me mee vroegen naar de theatervoorstelling, leek dit me wel erg leuk. En gelukkig maar, want ik heb me echt kapot gelachen. De show zat zo goed in elkaar en die twee jongens zijn gewoon écht grappig.

Naast alle feestdagen in december, hadden mijn vriend en ik er nog eentje: zijn verjaardag! Na al die jaren hebben we er een gewoonte van gemaakt om met onze verjaardagen uit te gaan eten, dus dat deden we. We reserveerden bij een schattig klein restaurantje en hebben enorm genoten. Ik krijg spontaan weer zin in eten als ik naar deze foto kijk.

Tja en zo’n december overzichtje is natuurlijk niet compleet zonder Kerstfoto. Door alle gezelligheid tijdens de Kerstdiners ben ik vergeten daar een foto van te maken, maar ik heb wel een foto van al onze cadeautjes die onder de boom lagen! We hadden allemaal cadeautjes voor elkaar gekocht en deze pakten we op eerste Kerstdag uit. Ik heb hele fijne Kerstdagen achter de rug met gezelligheid, familie en heel lekker eten. Ik hoop jij ook!

Hoe was jouw december?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog